KORONA-OHJEET PÄIVITETTY 2.12.20
(Ohjeet ovat voimassa 2.12-9.1)

Koronaan liittyvät kysymykset & vastaukset?

Jouduin 2 viikon koronakaranteeniin miten toimin ja saanko hyvitystä?

Ota välittömästi yhteyttä buusti@liikuntakeskusbuusti.fi tai 040-651 2322 ja ilmoita asiasta. Hyvitämme tällöin 2 viikkoa voimassaoleviin kortteihin lisäaikaa. Jälkikäteen, kortin jo mentyä vanhaksi , emme voi hyvitystä antaa.

Sairastuin, enkä saa nyt 4 vkoon treenata lääkärin määräyksestä, miten toimin, voiko korttiini jatkaa aikaa?

Ota välittömästä yhteyttä buustiin ja sovimme asiasta, pääsääntöisesti lääkärin todistuksella voimme jatkaa korttisi voimassa oloa sovitun määrän.

Korttini jäi käyttämättä ja haluaisin nyt kerrat uudelleen käyttöön?

10xkorteilla on 4kk ja 20xkorteilla 6kk käyttöaikaa. Edellä mainituista terveyssyistä voimme antaa jatkoaikaa tilanteen mukaan - mutta valitettavasti emme voi enää jälkikäteen, korttien jo mentyä vanhaksi antaa lisäaikaa. Ole siis yhteydessä ajoissa.

Voinko pitää jäsenyydestäni taukoa koronan aikana?

Voit laittaa jäsenyytesi tauolle ilman lääkärintodistusta, koronan vuoksi. Ilmoita siitä meille puhelimitse 040-651 2322 tai s.postitse buusti@liikuntakeskusbuusti.fi, jälkikäteen emme myönnä hyvitystä. Mikäli ilmoitus tulee ennen kuukauden 17/18 pvää, ehdimme laittaa sen kuukauden jäsenlaskun 0€, jolloin sinulle ei ehdi lähteä laskua siltä kuukaudelta. Mikäli ilmoitus tulee 17/18 pvän jälkeen ovat jäsenlaskut jo ehtineet lähteä, emmekä voi enää saman kuukauden jäsenyyttä laittaa tauolle, vaan hyvitys tulee seuraavalle kuukaudelle.

Huomioithan! Mikäli olet jo keväällä käyttänyt jäsenyydessäsi tauon, voit käyttää 1.12.20 eteenpäin 1kk maksuttoman tauon.