BUUSTIN JÄSENYYDET - huomioithan että jäsenyyden kesto minimissään 6kk, jonka jälkeen 1kk irtisanomisajalla katkaistavissa

Kuntosalijäsenyys 40€/kk

Kuntosali+ryhmäliikuntajäsenyys 45€/kk

Kuntosali + ryhmäliikunta + spinning jäsenyys 49€/kk

Liity netissä alla olevalla lomakkeella. Jos sinulla on jo meille olemassa oleva kulkulätkä, joka on rekisteröity, voit ladata jäsenyyden voimaan myös suoraan verkkokaupastamme - laita sen jälkeen s.postia osoitteeseen buusti@liikuntakeskusbuusti tai yhteydenottolomakkeen kautta, niin aktivoimme jäsenyytesi voimaan.


SINULLE SOPIVIN JÄSENYYS VAIHTOEHTO?

KUNTOSALI Jos treenaat ainostaan salilla, sinulle sopivin jäsenyys on kuntosali, joka tarkoittaa, että voit treenata rajattomasti salilla viikon jokaisena päivänä klo 5-23 välillä.

KUNTOSALI + JUMPAT Jos treenaat sekä salilla + haluaisit käydä jumpissa, sinulle sopiva vaihtoehto on kuntosali+ryhmäliikuntajäsenyys. Tämä jäsenyys ei sisällä spinning-tunteja, mutta rajattoman oikeuden osallistua jumppiin ja käydä salilla viikon jokaisena päivänä klo 5-23.

KUNTOSALI + JUMPAT + SPINNING Jos haluat jäsenyyteesi kuuluvan aivan kaiken, silloin sopivin vaihtoehto on kuntosali+ryhmäliikunta+spinning jäsenyys, johon kuuluu näiden kaikkien rajaton käyttö. Voit siis osallistua myös spinning-tunneille tällä jäsenyydellä.


MIKSI VALITA JÄSENYYS?

Ei aloitusmaksua, helppo ja huoleton

Ei tarvitse huolehtia kortin voimassaolosta, laskutus 1krt/kk

Jäsenenä olet oikeutettu saamaan tarjouksia ja etuja

Jäsenenä saat -20% alennuksen Buustin hierontapalveluista

Jäsenenä saat – 20% alennuksen Buustin pt-palveluista

Jäsenenä saat kerran puolessa vuodessa kuntosaliohjelman

Jäsenyys on voimassa minimiajan 6kk ja jatkuu sen jälkeen toistaiseksi voimassa olevana sopimuksena. 6kk:n jälkeen sopimus on irtisanottavissa 1kk:n irtisanomisajalla. Jäsenyys on mahdollista keskeyttää tilapäisesti lääkärintodistuksella sairastumistapauksissa. Jäsenyys oikeuttaa kuntosalin rajattomaan käyttöön jokaisena viikon päivänä klo 5-23. Jäsenyyden hinta on sama kaikille. Jäsenyyden pystyy maksamaan myös liikuntaseteleillä Tyky, Smartum, Eazybreak, Virike ja E-passi.

OTA YHTEYTTÄ JA SOVI JÄSENYYDESTÄ! p. 040-651 2322 / buusti@liikuntakeskusbuusti.fi