HAAPAJÄRVEN MONIPUOLISIN SALI! 

Matalan kynnyksen sali, jossa rento ilmapiiri. Monipuolinen. Uudet laitteet ja välineet. Ammattitaitoiset ohjaajat, joilta uskaltaa kysyä neuvoa ja opastusta. 

Liikuntakeskus Buusti sijaitsee Haapajärven ydinkeskustassa, Puistokatu 46-48.

Tehokkaalla ilmanvaihdolla varustettu kuntosali, jossa monipuolinen valikoima painopakkalaitteita, vipuvarsilaitteita sekä voimapuolen välineitä. Kuntosalilla Bodytone-merkkiset painopakkalaitteet n. 16kpl koko vartalon tehokkaaseen treenaamiseen ja kuntosaliharjoittelun matalan kynnyksen aloittamiseen soveltuvat laitteet.

Uudistettu erillinen voimailupuoli, josta löydät kyykky- ja maastavetopaikat, uutena apinarata ja kaksi smith-laitetta 20kg tangoilla. Lisäksi penkkipunnerruspenkki, hauispenkki, jalkaprässi, hack-kyykky, pohjeprässi ja tehokkaat vipuvarsilaitteet - vaakasoutu, alasveto, hartiapunnerrus, rinta-punnerrus ja pakarapotku. Myös bumper-levypainot ja kahvakuulat 32kg saakka. 

Toiminnalliseen harjoitteluun oma erillinen ruohomattoalue josta löytyy myös monipuolinen valikoima lajiin sopivia välineitä. Mm. työntö/vetokelkka, nyrkkeilysäkki, leka ja rengas, kuntopallot, slamit, bosupallo, landmine, köydet, kuntopallon heittoseinä, renkaat, kuminauhat, jumppapallot. 

R-Kioskilta (Buustia vastapäätä) voi käydä ostamassa suoraan kertakäynnin kuntosalille. Saat kertakäyntiin oikeuttavan kulkulätkän, joka tulee palauttaa salin eteisessä sijaitsevaan postilaatikkoon. Kertakäynnin voi ostaa valmiiksi ja käyttää salin aukioloaikoina klo 5-01 joka päivä.

Saatavilla myös ohjauspalvelut ja ohjelmat saliharjoittelun aloittamiseen tai tavoitteelliseen treenaamiseen. 

Ryhmäliikunta 

Ryhmäliikuntatila sijaitsee rakennuksen toisessa päädyssä (erillinen sisäänkäynti). Ryhmäliikuntatilassa on tehokkaalla ilmanvaihdolla varustettu iso liikuntatila peileineen ja pukuhuoneineen. Ryhmäliikuntatunneilla kattava valikoima erilaisia tunteja tanssillisista tunneista, kehonhuoltoon. Tutustu ryhmäliikuntatuntitarjontaan sivujen yläosasta kohdasta ryhmäliikunta.