Kesän aikana toimisto suljettu ajalla 1.6.20 -

Toimiston aukioloajat

Toimisto sijaitsee ryhmäliikuntatilan puolella. Toimiston aukioloaikoina on mahdollista käydä lataamassa paikan päällä kortteja ja ostamassa kulkulätkiä. Kertaalleen hankitulla kulkulätkällä (10€) pystyy jatkossa lataamaan ja ostamaan lisää palveluita suoraan verkkokaupastamme ilman toimistossa käyntiä.

KORTTIEN UUSIMISET ONNISTUU MYÖS SOITTAMALLA ILMAN TOIMISTOSSA KÄYNTIÄ P. 040-651 2322 tai buusti@liikuntakeskusbuusti.fi


TOIMISTON OLLESSA SULJETTUNA
R-Kioskilta (Buustia vastapäätä) voi käydä ostamassa suoraan kertakäynnin kuntosalille. Saat kertakäyntiin oikeuttavan kulkulätkän, joka tulee palauttaa salin eteisessä sijaitsevaan postilaatikkoon. Kertakäynnin voi ostaa valmiiksi ja käyttää salin aukioloaikoina klo 5-23 joka päivä.

Liikuntakeskus Buusti sijaitsee Haapajärven ydinkeskustassa osoitteessa Puistokatu 46-48. Tehokkaalla ilmanvaihdolla varustettu kuntosali, jossa monipuolinen valikoima laitteita sekä välineitä. Kuntosalilla Bodytone-merkkiset painopakkalaitteet, voimailupuoli sekä toiminnalliseen harjoitteluun oma erillinen ruohomattoalue josta löytyy myös monipuolinen valikoima lajiin sopivia välineitä.

RYHMÄLIIKUNTA

Ryhmäliikuntatila sijaitsee rakennuksen toisessa päädyssä (erillinen sisäänkäynti). Ryhmäliikuntatilassa on tehokkaalla ilmanvaihdolla varustettu iso liikuntatila peileineen ja pukuhuoneineen. Ryhmäliikuntatunneilla kattava valikoima erilaisia tunti vaihtoehtoja tanssillisista tunneista aina kehonhuoltoon. Myös spinning-tunnit.

HIERONTAPALVELUT

Hierontapalveluista Buustissa vastaa fysioterapeutti Katja Klemettilä. Hieronta-aikoja varattavissa suoraan myös ajanvarauskalenterista nettisivujen kautta.

PERSONAL TRAINER-PALVELUT

Personal trainer palvelut sekä yksilö- että ryhmävalmennuksena ja myös uutena palveluna TEHO-ryhmät jotka ovat kestoltaan kuukauden tai kahden kuukauden mittaisia valmennuksia pienryhmän kesken. TEHO-ryhmissä ohjattuja treenejä ryhmälle järjestetään kahdesti viikossa. Myös harjoitusohjelmat, kunto-ohjelmat sekä ravinto-ohjauspalvelut saatavilla meiltä. Tarjoamme myös yritysliikuntapalveluita; Firmanpiikkiin yrityssopimukset, TYKY-päivät ja yritysten ohjatut liikuntatunnit sekä erilaisia räätälöityjä yrityspaketteja yrityksille.

VERKKOKAUPPA

Buustin tavoitteena on palvella asiakkaitaan mahdollisimman hyvin ja tämän pyrimme mahdollistamaan verkkokaupalla sekä nettiajanvarauspalveluilla, jotka löytyvät molemmat suoraan nettisivuiltamme. Verkkokauppamme palvelee 24/7, verkkokaupasta voi ensimmäisen paikan päällä tehdyn kulkulätkän rekisteröinnin jälkeen jatkossa ladata ja ostaa lisää palveluita suoraan ilman toimistossa käyntiä.