BUUSTI LAAJENTAA HAAPAJÄRVEN SALIA!

Meillä on ilo kertoa teille, että salipalvelut Haapajärvellä tulevat paranemaan entisestään. Buusti laajentaa Haapajärven salia, jopa yli 100m2 verran. Jatkossa kokonaista salitilaa löytyy siis 350m2. Uusi lisätila varustetaan laadukkailla välineillä voimailukäyttöön ��️‍♀️ Laajennus alkaa elokuussa 2021.

Uudella puolella on panostettu voimailuun ja tilaan – avarat tilat ja paljon peilejä. Tiloista tulee löytymään 2x erillistä maastavetopaikkaa, 2x kyykkypaikat + 2x smithpaikat 20kg tangolla, apinarata uutena – tätä ei vielä lähialueelta löydy! Joten tilaa yhtä aikaa treenin tekemiseen on runsaasti. Uusia nostotankoja, ja bumper levypainoja. Lisäsimme myös vipuvarsilaitteiden määrää – alaveto- ja vaakasoutulaitteiden lisäksi tulossa myös rintapunnerrus, hartiapunnerrus ja pakarapotkulaite vipuvarsilaitteina. Vau! Penkkipunnerruspenkki, jalkaprässi, hack-kyykky, pohjepenkki, scott-hauispenkki, vino- ja tasapenkit, käsipainot, kisakahvakuulat 20-36kg takaavat monipuolisen treenin.

Entinen salitila puolestaan jää painopakkalaitteille ja toiminnalliseen treeniin ruohomattoalueelle. Madallamme kynnystä aloittaa kuntosalitreenit, kun voimailupuoli- ja laitepuoli ovat omat erilliset tilansa, mutta kätevästi molemmat käytössäsi saman katon alla. Meille tervetulleita treenaamaan ovat kaikki iästä ja kunnosta riippumatta ��

Laajennuksen myötä tulet löytämään Buustista aivan kaiken treeniäsi varten! Varusteluiltaan ja tiloiltaan ehdottomasti Haapajärven monipuolisin sali keskellä keskustaa. KURKKAA KUVAT LÄPI NIIN NÄET MITÄ KAIKKEA KIVAA ON TULOSSA ��

Vanhalla puolella on kattava määrä (18kpl) painopakkalaitteita monipuoliseen koko vartalon treeniin. Lisäksi vanhalle puolelle jää 3D-smith, ristikkäistalja ja toinen käsipainosarja 1-10kg. Lisäksi lämmittelylaitteet ja ruohomattoalue toiminnallista treeniä varten.

Seuraa ilmoittelua �� – tiedotamme myöhemmin kesän edetessä avoimien ovien päivästä, jolloin pääset tutustumaan uusiin muokattuihin tiloihimme, kun muutostyöt ovat valmiina! Nähdään Buustissa!

Ps. Tervetuloa treenaamaan Buustille niin uudet kuin vanhatkin asiakkaat! Meillä on salilla matala kynnys ja rento ilmapiiri – jokaiselle löytyy taatusti jotain! Unohtamatta monipuolista ryhmäliikuntatuntitarjontaa, hierontapalveluita ja ohjauspalveluita, kaikki löytyvät Buustista!

T. Minna & Katja ☺️

Uudet laitteet laajennuksen myötä: