HAAPAVEDEN MONIPUOLISIN SALI! 

Avarat ja isot tilat, monipuoliset uudet laitteet ja välineet. Kattava valikoima sekä painopakkalaitteita että vapaita painoja. Matalan kynnyksen sali, jossa treenaajia laidasta laitaan. Saatavilla myös ryhmäliikunta- ja spinning tunnit. 

Liikuntakeskus Buusti sijaitsee Haapavedellä entisissä K-Marketin tiloissa, Kaivotie 1. Tehokkaalla ilmanvaihdolla varustettu kuntosali, jossa monipuolinen valikoima painopakkalaitteita, vipuvarsilaitteita sekä voimapuolen välineitä. Kuntosalilla Bodytone-merkkiset painopakkalaitteet n. 16kpl koko vartalon tehokkaaseen treenaamiseen ja kuntosaliharjoittelun matalan kynnyksen aloittamiseen soveltuvat laitteet.

Tilava voimailupuoli, josta löydät kyykky- ja maastavetopaikat, smith, käsipainot ja tangot. Lisäksi penkkipunnerruspenkki, hauispenkki, jalkaprässi, hack-kyykky, pohjeprässi ja tehokkaat vipuvarsilaitteet - vaakasoutu, alasveto, takareisikoukistus ja pakarapotku. 

Toiminnalliseen harjoitteluun oma erillinen ruohomattoalue josta löytyy myös monipuolinen valikoima lajiin sopivia välineitä. Mm. työntö/vetokelkka, nyrkkeilysäkki, kuntopallot, slamit, bosupallo, landmine, köydet, kuntopallon heittoseinä, renkaat, kuminauhat, jumppapallot. 

KERTAKÄYNNIT R-KIOSKILTA
R-Kioskilta (Vanhatie 49) voi käydä ostamassa suoraan kertakäynnin kuntosalille. Saat kertakäyntiin oikeuttavan kulkulätkän, joka tulee palauttaa salin eteisessä sijaitsevaan postilaatikkoon. Kertakäynnin voi ostaa valmiiksi ja käyttää salin aukioloaikoina klo 5-01 joka päivä.

Saatavilla myös ohjauspalvelut ja ohjelmat saliharjoittelun aloittamiseen tai tavoitteelliseen treenaamiseen.