HAAPAVEDEN MONIPUOLISIN SALI! 

Avarat ja isot tilat, monipuoliset uudet laitteet ja välineet. Kattava valikoima sekä painopakkalaitteita että vapaita painoja. Matalan kynnyksen sali, jossa treenaajia laidasta laitaan. Saatavilla myös ryhmäliikunta- ja spinning tunnit. 

Liikuntakeskus Buusti sijaitsee Haapavedellä entisissä K-Marketin tiloissa, Kaivotie 1. Tehokkaalla ilmanvaihdolla varustettu kuntosali, jossa monipuolinen valikoima painopakkalaitteita, vipuvarsilaitteita sekä voimapuolen välineitä. Kuntosalilla kattava valikoima n. 16kpl painopakkalaitteita koko vartalon tehokkaaseen treenaamiseen ja kuntosaliharjoittelun matalan kynnyksen aloittamiseen soveltuvat laitteet. Uutuunena mm. lantionnosto, vipunosto sivulle ja ojentajapunnerrus. 

Tilava voimailupuoli, josta löydät kyykky- ja maastavetopaikat, apinarata, smith, käsipainot ja tangot. Lisäksi penkkipunnerruspenkki, vinopenkki, hauispenkki, jalkaprässi, hack-kyykky, pohjeprässi ja tehokkaat vipuvarsilaitteet - vaakasoutu, alasveto, takareisikoukistus, pakarapotku, reisiojennus, hartiapunnerrus, vaakasoutu 2, jalkaprässi. Nelipistetalja ristikkäistaljan lisäksi tuo myös neljä taljapaikkaa lisää. 

Toiminnalliseen harjoitteluun oma erillinen ruohomattoalue josta löytyy myös monipuolinen valikoima lajiin sopivia välineitä. Mm. työntö/vetokelkka, nyrkkeilysäkki, kuntopallot, slamit, bosupallo, landmine, köydet, kuntopallon heittoseinä, renkaat, kuminauhat, jumppapallot. 

Ryhmäliikuntatila on myös uudistunut keväällä 2023 ja tiloissa on tunnelmallinen valaistus rauhallisemmille tunneille ja ihana maisematapetti. 

KERTAKÄYNNIT R-KIOSKILTA
R-Kioskilta (Vanhatie 49) voi käydä ostamassa suoraan kertakäynnin kuntosalille. Saat kertakäyntiin oikeuttavan kulkulätkän, joka tulee palauttaa salin eteisessä sijaitsevaan postilaatikkoon. Kertakäynnin voi ostaa valmiiksi ja käyttää salin aukioloaikoina klo 5-01 joka päivä.

Saatavilla myös ohjauspalvelut ja ohjelmat saliharjoittelun aloittamiseen tai tavoitteelliseen treenaamiseen.