Haapaveden salin uudistus 

-sali kokee totaalisen muutoksen

Salille on tulossa valtava määrä uusia laitteita niin vapaiden painojen puolelle kuin painopakkalaitteisiin. Uusia vipuvarsilaitteita tulee mm. polven ojennus, rintatuellinen soutu, vipu jalkaprässi. Lisäksi vinopenkki ja apinarata tuovat kaivattua lisää vapaiden painojen puolelle. Apinaradassa on kaksi erillistä kyykkypaikkaa ja kaksi smith-paikkaa, joten kapasiteetti tehdä tankoliikkeitä useamman yhtä aikaa kasvaa merkittävästi. Uusi kiva lisä on myös 4m pitkä pujoteltava apinarata. Taljaliikkeet paranevat myös kun salille tulee täydennyksenä 4-piste talja-asema, jossa on järeät 100kg painopakat ja liikkeet ylätalja, alatalja, hauiskääntö, ojentajat.

Suuri uudistus tapahtuu myös painopakkalaitteissa, laitesarja vaihtuu ja se mahdollistaa täysin uusien salilaitteiden tuomisen valikoimaan; mm. vipunosto hartioille, toivottu ja kaivattu lantionnosto painopakallisena, uutena myös ojentajapunnerrus, ja järeä vaakajalkaprässi. Sekä tietenkin samanlainen laaja kattaus peruslaitteita kuten aiemminkin; polven ojennus, koukistus, hartiapunnerrus, alasveto, alatalja, lähentäjät-loitontajat, rinta-takaolkapää, kevennetty leuanvetodippi, multihip, vatsarutistus, vartalonkierto.

MILLOIN UUDISTUS ON VALMIS? 

Huhtikuun loppupuolella teemme salilla parin päivän ajan remonttia ja laiteuudistukset ja uusi upea sali on käytössä synttäreille 22.4 mennessä! 

VIPUVARSILAITTEET

JALKAPRÄSSI
POLVEN OJENNUS
POLVEN KOUKISTUS
PAKARAPOTKU
RINTATUETTU SOUTU
VINOPENKKI
ALASVETO
VAAKASOUTU

VAPAAT PAINOT 

SMITH RACK
2X SUORA SMITH
APINARATA
SMITH
PENKKI
KYYKKYRÄKKI
MAWE
BUMPER
HAUIS 
POHKEET
SELKÄ
VATSA 

PAINOPAKKALAITTEET

4-PISTE 
RISTIKKÄISTALJA
JALKAPRÄSSI
LANTIONNOSTO
MULTIHIP
POLVEN OJENNUS
POLVEN KOUKISTUS
LÄHENTÄJÄT-LOITONT
AVUSTETTU LEUANVETO-DIPPI
HARTIAPUNNERRUS
VIPUNOSTO 
OJENTAJAT
ALATALJA
ALASVETO
VARTALONKIERTO 
VATSARUTISTUS