Toimiston aukioloajat

MAANANTAISIN JA TORSTAISIN 2.12.19 ALKAEN KLO 14-17

Toimisto sijaitsee eteisaulassa heti sisäänkäynnin yhteydessä. Toimiston aukioloaikoina on mahdollista käydä lataamassa paikan päällä kortteja ja ostamassa kulkulätkiä. Kertaalleen hankitulla kulkulätkällä (10€) pystyy jatkossa lataamaan ja ostamaan lisää palveluita suoraan myös verkkokaupastamme ilman toimistossa käyntiä.

SALIKORTTIEN UUSIMINEN ONNISTUU MYÖS SOITTAMALLA ILMAN TOIMISTOSSA KÄYNTIÄ P. 040-651 2322 tai buusti@liikuntakeskusbuusti.fi

TOIMISTON OLLESSA SULJETTUNA KERTAKÄYNNIT R-KIOSKILTA
R-Kioskilta (Vanhatie 49) voi käydä ostamassa suoraan kertakäynnin kuntosalille. R-Kioski on avoinna ma-la klo 8.30-21 ja su 9-21. Saat kertakäyntiin oikeuttavan kulkulätkän, joka tulee palauttaa salin eteisessä sijaitsevaan postilaatikkoon. Kertakäynnin voi ostaa valmiiksi ja käyttää salin aukioloaikoina klo 5-23 joka päivä.

Liikuntakeskus Buusti sijaitsee Haapavedellä entisissä K-Marketin tiloissa, osoitteessa Kaivotie 1. Tehokkaalla ilmanvaihdolla varustettu kuntosali, jossa monipuolinen valikoima laitteita sekä välineitä. Kuntosalilla Bodytone-merkkiset painopakkalaitteet, voimailupuoli sekä toiminnalliseen harjoitteluun oma erillinen ruohomattoalue josta löytyy myös monipuolinen valikoima lajiin sopivia välineitä.

Buusti-jäsenyys

Ryhmäliikuntatila sijaitsee kuntosalin yhteydessä. Ryhmäliikuntatilassa on tehokkaalla ilmanvaihdolla varustettu iso liikuntatila peileineen. Ryhmäliikuntatunneilla kattava valikoima erilaisia tunti vaihtoehtoja tanssillisista tunneista aina kehonhuoltoon. Myös spinning-tunnit.


Liikuntasetelit maksuvälineenä

Personal trainer palvelut sekä yksilö- että ryhmävalmennuksena ja myös uutena palveluna TEHO-ryhmät jotka ovat kestoltaan kuukauden tai kahden kuukauden mittaisia valmennuksia pienryhmän kesken. TEHO-ryhmissä ohjattuja treenejä ryhmälle järjestetään kahdesti viikossa. Myös harjoitusohjelmat, kunto-ohjelmat sekä ravinto-ohjauspalvelut saatavilla meiltä. Tarjoamme myös yritysliikuntapalveluita; Firmanpiikkiin yrityssopimukset, TYKY-päivät ja yritysten ohjatut liikuntatunnit sekä erilaisia räätälöityjä yrityspaketteja yrityksille.

Verkkokauppa

Verkkokauppamme palvelee 24/7, verkkokaupasta voi ensimmäisen paikan päällä tehdyn kulkulätkän rekisteröinnin jälkeen jatkossa ladata ja ostaa lisää palveluita suoraan ilman toimistossa käyntiä.