HAE MEILLE TÖIHIN

Etsimme ryhmäliikuntatuntien ohjaajia Buustille

Etsimme ryhmäliikunta tuntien ohjaajia Buustin eri toimipisteisiin!  

Etsimme joukkoomme reippaita ja ohjauskokemusta omaavia ohjaajia Buustin toimipisteisiin Haapajärvi, Haapavesi, Oulainen. Edellytämme aikaisempaa ohjauskokemusta ryhmäliikuntatunneista, ja eduksi katsomme tansillisten tuntien ohjaamisen. Työ on keikkaluoneista/säännöllistä, esim. 1 ilta viikkoon/toimipiste, tai mahdollisesti enemmän. Aloitus keväällä 2024. Ohjaustunnit painottuvat iltaan. Edellytämme laskutusta yrityksen tai Ukko.fi kautta. 

Tarjoamme Sinulle 

Tarjoamme loistavat puitteet ohjaamiselle. Ryhmäliikuntatilat peileillä ja ilmastoinnilla. Tuntien ohjaamiseen paljon erilaisia välineitä käytettävissä (pumppisetit, spinning-pyörät, kuminauhat, nilkkapainoja, step-laudat, yms.). Vapaus suunnitella tuntien sisällöt ja toiveet ohjattavista tunneista. 

Laita vapaamuotoinen hakemus 

Minnalle sähköpostiin minna@liikuntakeskusbuusti.fi

Hierontatilat Haapajärvi / Oulainen 

Toimipisteissämme Haapajärvi ja Oulainen vapautuu hierontatiloiksi/ työtiloiksi sopivat tilat kevään 2024 aikana. Loistavat tilat hierontaan, fysioterapiaan. Molemmissa tiloissa vesipiste. Vuokraan sisältyy ryhmäliikuntatilan käyttö. Edullinen kk vuokra (sis. vesi ja sähkö).