USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET? 

SAIRASTUMINEN

Sairastuin, enkä saa nyt 4 vkoon treenata lääkärin määräyksestä, miten toimin, voiko korttiini jatkaa aikaa?

 • Ota välittömästä yhteyttä buustiin ja sovimme asiasta, pääsääntöisesti lääkärin todistuksella voimme jatkaa korttisi voimassa oloa sovitun määrän.

Korttini jäi käyttämättä ja haluaisin nyt kerrat uudelleen käyttöön?

 • 10xkorteilla on 4kk ja 20xkorteilla 6kk käyttöaikaa. Edellä mainituista terveyssyistä voimme antaa jatkoaikaa tilanteen mukaan - mutta valitettavasti emme voi enää jälkikäteen, korttien jo mentyä vanhaksi antaa lisäaikaa. Ole siis yhteydessä ajoissa.

Voinko pitää jäsenyydestäni taukoa?

 • Voit laittaa jäsenyytesi tauolle 1kk ajaksi. Ilmoita siitä meille buusti@liikuntakeskusbuusti.fi. Jälkikäteen emme myönnä hyvitystä, eikä jo tulleita laskuja voida hyvittää.
 • Mikäli ilmoitus tulee ennen kuukauden 17/18 pvää, ehdimme laittaa sen kuukauden jäsenlaskun 0€, jolloin sinulle ei ehdi lähteä laskua siltä kuukaudelta.
 • Mikäli ilmoitus tulee 17/18 pvän jälkeen ovat jäsenlaskut jo ehtineet lähteä, emmekä voi enää saman kuukauden jäsenyyttä laittaa tauolle, vaan hyvitys tulee seuraavalle kuukaudelle.

MAKSUVÄLINEET

Käykö maksuvälineenä liikuntasetelit? Voiko jäsenyyttä maksaa liikuntaseteleillä?

 • Meillä käy maksuvälineenä kaikki käytössä olevat liikuntaedut ja -korttimaksut;  Myös jäsenyyden kuukausimaksun voi maksaa liikuntaeduilla. 

KULKULÄTKÄN HANKKIMINEN?

Miten kulkulätkä toimii?

 • Meillä käytössä on kulkulätkä, johon kortit ja jäsenyydet ladataan. Kun asioit ensimmäisen kerran teemme sinulle asiakastilin ja aktivoimme kulkulätkäsi. Jatkossa lätkän lataaminen onnistuu suoraan etänä, eli lätkää ei tarvitse käydä paikan päällä näyttämässä. Kysymme myös ensimmäisen latauskerran yhteydesä s.postiosoitettasi, jotta voit jatkossa uusia kulkulätkää kätevästi verkkokaupan kautta. 
 • Kulkulätkä toimii kulkutunnisteena esimerkiksi kuntosalille tultaessa. Lätkää näytetään oven vieressä olevalle mustalle lukijalle ja ovi avautuu. Kulkuavain on aina henkilökohtainen. Lätkällä ei saa päästää ulkopuolisia treenaamaan tai sisälle Buustin tiloihin.
 • Pääset treenaamaan klo 05-01 välisenä aikana. Kulkulätkäsi on voimassa, jos ovet avautuvat. Haapajärven ja Haapaveden toimipisteessä voit tarkistaa salille mentäessa asiakaspäätteestä (tietokoneen näyttö ulko-oven vieressä eteisessä, korttisi voimassaoloajan tai sarjakorttien krediittien määrän).
 • Mikäli korttisi on vanhentunut tai kerrat on käytetty loppuun ei ulko-ovi avaudu. Mikäli korttisi on voimassa/käyntejä tulisi olla jäljellä eikä ovi toimi, ota yhteyttä p. 040-651 2322 jotta voimme tarkistaa asian ja saamme tiedon jos korttisi ei toimi.

Minulla ei ole vielä kulkulätkää, mutta haluaisin hankkia salikortin ja lätkän?

 • Nopeiten saat kulkulätkän voimaan asioidessasi suoraan verkkokaupan kautta ja lisäämällä ostoskoriin sekä kulkulätkän + haluamasi kortin. Tee maksu verkkokaupan kautta ja laita meille tekstiviesti, mille paikkakunnalle toimitamme lätkän meidän ulkopostilaatikkoon + nimesi. Saat paluuviestinä ohjeet lätkän noutamiseen. HUOM! Muista maksaa verkkokauppaostoksen yhteydessä myös kulkulätkä. 
 • Kun sinulla on kertaalleen hankittu kulkulätkä, voit uusia lätkää jatkossa verkkokaupan kautta. Lue ohjeet ensimmäiseen lataukseen etusivulta. 

Ensimmäistä kertaa salille - miten pääsen alkuun, uskaltaako salillenne tulla?

 • Salillamme on rento ja mukava ilmapiiri, ja aloittamisen kynnys on pyritty pitämään mahdollisimman matalana. Buustissa meillä on tavoitteena että jokainen voi kuntoilla oman kuntonsa ja ikänsä mukaisesti, meillä käy hyvin laajasti eri ikäisiä kuntoilijoita aina nuorista vanhempiin. Hyvä tapa päästä saliharjoittelussa alkuun on Buusti_Startti, joka sisältää 1krt ohjauksen ohjaajan kanssa salilla + kuntosaliohjelman tavoitteiden ja taustatietojen perusteella.
 • Saleiltamme löytyy monipuoliset koko vartalon treenaamiseen tarvittavat uudet painopakkalaitteet, lisäksi erillinen voimailupuoli ja ruohomattoalue toiminnallista treeniä vartentakaavat monipuoliset harjoittelu mahdollisuudet sekä lämmittelylaitteet aerobista treeniä varten.

VERKKOKAUPPA

Tein verkkokaupasta ostoksen, mutta kulkulätkäni ei toimi?

 • Verkkokauppaostos latautuu kulkulätkällesi 10 min ostotapahtuman jälkeen.
 • Huomioi verkkokauppaostosta tehdessäsi että rekisteröidyt verkkokauppaan meiltä saamasi kutsulinkin kautta (avoinna 24-kutsu), jonka lähetämme s.postiisi kun käyt asioimassa ensimmäistä kertaa toimistolla.
 • Jos Avoinna24-kutsulinkkiä ei ole tullut tai et löydä sitä, pyydä meitä lähettämään uusi linkki. Jos menet suoraan verkkokauppaan ja teet sieltä ostoksen; tekee järjestelmä sinulle kaksi asiakastiliä, jolloin verkkokauppaostos menee toiselle tilille ja kulkulätkä toiselle, jolloin ulko-ovi ei avaudu. Jos näin käy, ota yhteyttä niin yhdistämme asiakastilisi ja korttisi toimii.

HINNAT

Valittavanasi on useita eri vaihtoehtoja sekä jumppiin että salille. 

 • 10xkortti, tarkoittaa sitä, että lätkässä on 10 käyntikertaa, voimassaolo eli käyttöaika on 4kk. Voit itse valita käytkö kuntosalilla, jumpassa, spinning-tunneilla eli tämä vaihtoehto soveltuu hyvin jos haluat käyttää näitä kaikkia edellä mainittuja.
 • 20xkortti, on vastaavanlainen kuin 10x-kortti, voimassaolo eli käyttöaika on 6kk.
 • 1kk ryhmäliikuntakortti on hinnaltaan 45€, joka tarkoittaa sitä että tällä kortilla voit osallistua Buustin jumppiin rajattomasti. Kortti ei koske kuntosalia eikä spinning tunteja. Kortin voimassaoloaika on siis 1kk jonka alkamispäivän voit itse valita ja käyttää sitä kuukauden ajan. Tämä soveltuu hyvin, jos käyt jumpissa esimerkiksi 2-3kertaa viikon aikana

Opiskelijat, eläkeläiset, työttömät?

 • Alennusryhmät saavat -20% alennuksen kaikista salikorteista hinnaston mukaisesti (koskee aikaperusteisia kortteja 1kk, 3kk sekä kappaleperusteisia kortteja 10x ja 20x-kortit)

Sarjakorttien voimassa oloaika?

 • Sarjakortit, 10x ja 20x kortit ovat henkilökohtaiseen käyttöön ja niiden voimassaoloajat ovat ostopäivästä alkaen 10xkortti 4 kuukautta, 20xkortti 6 kuukautta. Kortti tulee käyttää tuona aikana.

KERTAKÄYNTI SALILLE JA AUKIOLOAJAT

Kuntosalin aukioloajat? Kertakäynti salille?

 • Kuntosali on auki kaikissa toimipisteissä kulkulätkällä klo 5-01 jokaisena viikon päivänä. Kertakäyntejä salille on ostettavissa Haapajärvellä R-Kioskilta (tien toisella puolen) , Haapavedellä R-Kioskilta (Vanhatie 49) ja Kärsämäellä Teboililta. Kertakäyntilätkän voi ostaa valmiiksi ja käyttää myöhemmin salin aukioloaikana, ei tarvitse olla edes sama osto- ja käyttöpäivä jolloin lätkän käyttää. Kulkulätkä palautetaan salin eteisen postilaatikkoon lähtiessä.

Onko salilla varattuja vuoroja jolloin salilla ei voi käydä?

 • Ei ole, salimme ei ole koskaan varattuna tai suljettuna, joten treenaamassa voi käydä viikon jokaisena päivänä klo 5-01. Salilla toki on välillä myös ohjattuja ryhmiä, joista tiedotamme aina erikseen. Näinä aikoina salilla voi olla ruuhkaa ja osa laitteista on varattuna mutta treenaamaan pääsee kyllä. Yksittäisistä kerroista ilmoitamme facebookissa erikseen.

10XKORTTI, 1KK RYHMÄLIIKUNTA YM - kortin leimaaminen?

 • Lätkä/kortti leimataan jumppaan tullessa sekä ulko-ovella että aulasta löytyvään asiakaspäätteeseen (tietokoneen näyttö), jossa lätkää käytetään valkoisessa lukijassa ja valitaan näytöltä klikkaamalla joko kuntosali tai ryhmäliikuntakäynti. Huom! Pelkkä ulko-ovella leimaaminen ei riitä, joten muistathan näyttää lätkääsi asiakaspäätteeseen.

KUNTOSALI

Saako salille tuoda lapsia mukanaan?

 • Salillamme ei ole ikärajoitusta, pyydämme kuitenkin huomioimaan että salilla lapset ovat vanhempien vastuulla. Lasten mukana olo ei saa aiheuttaa häiriötä muille treenaajille.

Salin ilmanvaihto?

 • Sekä kuntosalin puolella että ryhmäliikuntatilassa on panostettu riittävään ilmanvaihtoon, joka on erittäin tärkeää treenaamiselle. Tämän lisäksi kesäaikaan käytössä on myös ilmalämpöpumput, jotka pitävät huolen siitä, että molemmissa tiloissa tila pysyy viileänä ja treenit kulkee. Meille Buustissa on tärkeää sekä riittävä ilmanvaihto että siisteys , nämä ovat arvoja joihin kiinnitämme toiminnassamme huomiota , ja pyrimme takaamaan asiakkaillemme freesit olosuhteet treenaamiselle turhia kuitenkaan nipottamatta.

Minulla on pt/fysioterapeutti, jonka kanssa haluaisin käydä treenaamassa? Saako ulkopuolinen ohjaaja tulla salillenne?

 • Ilman muuta, toiset ohjaajat ovat tervetulleita treenaamaan asiakkaiden kanssa. Riittää kun asiakkaalla on voimassa oleva kortti, ohjaajasta ei mene erillistä maksua. Meille ei myöskään tarvitse erikseen ilmoittaa ohjaajasta.

JÄSENYYS

Mitä eroa on jäsenyydellä ja normaalilla hinnastolla?

 • Jäsenyys on helppo ja huoleton vaihtoehto, jossa sinun ei tarvitse huolehtia kortin uusimisesta, muistaa päivämääriä koska kortti menee vanhaksi ja laskutuskin tapahtuu automaattisesti kerran kuukaudessa sähköpostilaskuna.
 • Jäsenyyksiä on valittavana kaksi erilaista, pelkkä kuntosali ja yhdistelmä kuntosali+ryhmäliikunta.
 • Jäsenille tarjoamme huikeita jäsenetuja ja tarjouksia. Voit valita kuntoilun myös ilman jäsenyyttä yhden tai kolme kuukautta kerrallaan normaalihinnaston mukaisesti. Vaihtoehtoina ovat myös 10x ja 20xkortit.

Miten liityn jäseneksi?

 • Buustin jäseneksi voit liittyä helposti ottamalla yhteyttä s.postilla (buusti@liikuntakeskusbuusti.fi) jos sinulla on jo kertaalleen hankittu kulkulätkä, voidaan jäsenyys laittaa voimaan myös etänä ilman toimistossa käyntiä. Riittää kun ilmoitat toimipisteen (Haapajärvi/Kärsämäki/Haapavesi) ja jäsenyyden alkamispäivän, josta haluat jäsenyyden alkavan.

Kortin tauottaminen?

 • Jäsenyys on mahdollista tauottaa enintään 1 kuukauden ajaksi ja kerran sopimuskauden aikana maksutta. Esimerkiksi lomakuukausi, sairastuminen

Mitä etuja Buustin jäsenyydestä?

 • Meillä jäsenyyden aloittamiseen ei ole erillistä aloitusmaksua. Sinun ei tarvitse huolehtia kortin voimassaolosta, laskutus tapahtuu kerran kuukaudessa ja korttisi on koko jäsenyytesi ajan automaattisesti voimassa. Jäsenenä olet oikeutettu saamaan tarjouksia ja etuja Buustin tapahtumista ja kursseista. Välillä tarjoamme jäsenillemme myös täysin ilmaisia osallistumisia esimerkiksi vierailevien ohjaajien tunneille.
 • Buustin jäsenyys on erittäin edullinen jos käyt esimerkiksi jumpissa enemmän kuin kerran viikossa tai käyt salilla enemmän kuin kerran viikossa. Normaalihinta yksittäiselle kuukaudelle pelkkä ryhmäliikuntakortti on 45€/kk ja yhdistelmä kuntosali+jumpat 60€/kk.
 • Jäsenenä saat -20% alennuksen Buustin hierontapalveluiden hinnoista.
 • Jäsenenä saat - 20% alennuksen Buustin pt-palveluista.
 • Jäsenenä saat kerran vuodessa maksuttoman kuntosaliohjelman päivityksen.
 • Jäsenenä viikon treeneillesi tulee hintaa vain 8,5€-11€/vko - treenaa niin paljon kuin haluat! Jäsenyyden hinta on sama kaikissa toimipisteissä - voit treenata kolmella eri salilla.

RYHMÄLIIKUNTA

Onko salinne ohjaajat ammattitaitoisia/koulutustausta?

 • Molemmilla sekä Minnalla että Katjalla on vahva koulutustausta pitkän työkokemuksen lisäksi liikunta-alalta. Minna on koulutukseltaan Liikunnanohjaaja (AMK), koulutettu Personal Trainer ja Katja on koulutukseltaan Fysioterapeutti (AMK), koulutettu Personal Trainer ja molemmilla on myös Liikunnan ammattitutkinto (LAT) . Kummallakin on myös 10 vuoden kokemus ryhmäliikuntatuntien ohjaamisesta päätoimisesti ja lukuisia liikunta-alan täydennyskoulutuksia käytynä. Joten Buustissa sekä kuntosalipuolen että ryhmäliikuntatuntien ohjauksesta vastaa ammattitaitoinen henkilökunta vankalla koulutuksella ja ammattitaidolla.

Olen tulossa ensimmäistä kertaa jumppaan Buustiin, miten minun tulee toimia?

Pitääkö olla lätkä tullessa jumppiin?

 • Jumppiin ei tarvitse hakea kertakäyntilätkää vaan jumpan voi maksaa myös kertamaksulla tai liikuntaseteleillä paikan päällä ennen tai jälkeen tunnin.

Mistä näen mitä tunti sisältää?

 • Nettisivuiltamme löydät kohdan tuntikuvaukset, josta näet mitä tunti pitää sisällään.

Miten ilmoittaudun?

Ilmoittautumiset ajanvarauskalenterin kautta avoinna24-palvelusta (https://avoinna24.fi/liikuntakeskusbuusti/reservation)

Viime hetken peruutukset?

 • Joudumme valitettavasti veloittamaan tunnin hinnan, joten muistathan, että jos varaat paikkoja useammalle viikolle eteenpäin, ilmoitat hyvissä ajoin (vähintään 1vrk ennen tuntia jos et pääsekään). Peruuttamattomista varauksista joudumme veloittamaan tunnin hinnan.

Mitä tarvitsen tunnille mukaan?

 • Tunnille kannattaa valita mahdollisimman kovapohjaiset kengät, jotta polkeminen on mukavaa ilman jalkapohjien puutumista. Meillä pyörissä on myös lukkopolkimet, joten spinning-kengät käyvät myös.

Tunnille saapuminen?

 • Paikalle kannattaa tulla hyvissä ajoin, että ehdit tehdä pyörään tarvittavat säädöt valmiiksi ennen tunnin alkua. Ohjaaja opastaa tunnin alussa tarvittavat säädöt.

Askarruttaako jokin muu mieltäsi? 

Voit ottaa meihin yhteyttä palautelomakkeen kautta tai buusti@liikuntakeskusbuusti.fi