Valitse Sinulle sopivin  jäsenyys! 

HUOM! Jäsenyyden minimikesto 6kk, yksittäiset kuukausikortit saatavilla suoraan verkkokaupasta 37€ alennusryhmät ja 47€ normaalihinnalla. 

KUNTOSALIJÄSENYYS 40€/KK

Jos treenaat ainostaan salilla, sinulle sopivin jäsenyys on kuntosali, joka tarkoittaa, että voit treenata rajattomasti salilla viikon jokaisena päivänä klo 5-01 välillä.

KUNTOSALI + JUMPPA 45€/KK

Jos treenaat sekä salilla ja haluaisit käydä myös jumpissa, sinulle sopiva vaihtoehto on kuntosali + ryhmäliikuntajäsenyys. Tämä jäsenyys ei sisällä spinning-tunteja, mutta rajattoman oikeuden osallistua jumppiin.

SALI + JUMPPA + SPINNING 49€/KK

Jos haluat jäsenyyteesi kuuluvan aivan kaiken, silloin sopivin vaihtoehto on kuntosali+ryhmäliikunta+spinning jäsenyys, johon kuuluu näiden kaikkien rajaton käyttö. Voit siis osallistua myös spinning-tunneille tällä jäsenyydellä.

HUOM! Jos lataat jäsenyyden verkosta eikä sinulla ole vielä kulkulätkää - muista lisätä kulkulätkä ostoskoriin ja maksaa se verkkokaupassa. Laita meille maksun jälkeen tekstiviesti 040-651 2322 mille paikkakunnalle haluat että toimitamme lätkän ulkopostilaatikkoomme. 

Miksi valita jäsenyys?  

Helppo ja huoleton 

✔  Ei aloitusmaksua, tarvitset ainoastaan lätkän 

✔  Automaattinen laskutus 1krt/kk

✔ Jäsenenä olet oikeutettu saamaan tarjouksia ja etuja

✔ -20% alennus Buustin hierontapalveluista

✔ - 20% alennus Buustin pt-palveluista

✔ - 20% alennus Dominuksen tuotteista

✔ Maksuton saliohjelma kerran vuodessa

Jäsenyysehdot? 

Jäsenyys on voimassa minimiajan 6kk ja jatkuu sen jälkeen toistaiseksi voimassa olevana sopimuksena. 6kk:n jälkeen sopimus on irtisanottavissa 1kk:n irtisanomisajalla. Jäsenyys on mahdollista keskeyttää tilapäisesti lääkärintodistuksella sairastumistapauksissa. Jäsenyys oikeuttaa kuntosalin rajattomaan käyttöön jokaisena viikon päivänä klo 5-01. 


Jäsenyyden hinta on sama kaikille. Jäsenyyden pystyy maksamaan myös liikuntaseteleillä Tyky, Smartum, Eazybreak, Virike ja E-passi.

Liity jäseneksi -

Ole hyvä ja täytä yhteystietosi niin aktivoimme sinulle jäsenyyden