Kärsämäellä hyvät puitteet treenailla! 

Tehokkaalla ilmanvaihdolla varustettu kuntosali, jossa monipuolinen valikoima laitteita sekä välineitä. Kuntosalilla DHZ Fitness Evost 2-merkkiset painopakkalaitteet, voimailupuoli sekä toiminnalliseen harjoitteluun oma erillinen ruohomattoalue josta löytyy myös monipuolinen valikoima lajiin sopivia laitteita ja välineitä.

Kahvila Porinasta (Pomojentie 1) voi käydä ostamassa suoraan kertakäynnin kuntosalille. Saat kertakäyntiin oikeuttavan kulkulätkän, joka tulee palauttaa salin eteisessä sijaitsevaan postilaatikkoon. Kertakäynnin voi ostaa valmiiksi ja käyttää salin aukioloaikoina klo 5-01 joka päivä.

Kuntosalilta löydät monipuolisen ja nykyaikaisen laitteiston kuntosaliharjoitteluun sekä toiminnalliseen harjoitteluun.

Painopakalliset laitteet ovat helppoja käyttää ja säätövaihtoehtoja löytyy jokaiselle käyttäjälle. Kuntosalilla on käytössä laadukkaat DHZ Fitness Evost 2-merkkiset painopakkalaitteet sekä vapaiden painojen kanssa harjoitteluun erillinen alue. Salilta löydät myös laajan valikoiman aerobiseen harjoitteluun tarkoitettuja laitteita. Kuntosaliharjoittelun aloittamiseen saatavilla laiteopastusta sekä kuntosaliohjelmia.