Kesän aikana 1.6.20 alkaen toimisto suljettu

Toimiston aukioloajat

Toimisto sijaitsee kuntosalin yhteydessä. Kuntosalilla ei ole jatkuvaa päivystystä tai paikallaoloa. Toimiston aukioloaikoina olemme paikalla ja silloin on mahdollista käydä lataamassa paikan päällä kortteja ja ostamassa kulkulätkiä. Kertaalleen hankitulla kulkulätkällä (10€) pystyy jatkossa lataamaan ja ostamaan lisää palveluita suoraan myös verkkokaupastamme ilman toimistossa käyntiä

SALIKORTIN UUSIMINEN SOITTAMALLA

Soita Buustin numeroon p. 040-651 2322 tai laita viestiä s.postilla buusti@liikuntakeskusbuusti.fi ja kortti voidaan uusia myös etänä

TOIMISTON OLLESSA SULJETTUNA

Teboililta (Kiertotie 2) voi käydä ostamassa suoraan kertakäynnin kuntosalille. Saat kertakäyntiin oikeuttavan kulkulätkän, joka tulee palauttaa salin eteisessä sijaitsevaan postilaatikkoon. Kertakäynnin voi ostaa valmiiksi ja käyttää salin aukioloaikoina klo 5-23 joka päivä. Muista palauttaa lätkä salin eteisen postilaatikkoon! Palautumattomista lätkistä joudumme veloittamaan 10€ sakkomaksun.

Liikuntakeskus Buusti sijaitsee Kärsämäellä osoitteessa Annalantie 6. Tehokkaalla ilmanvaihdolla varustettu kuntosali, jossa monipuolinen valikoima laitteita sekä välineitä. Kuntosalilla DHZ Fitness Evost 2-merkkiset painopakkalaitteet, voimailupuoli sekä toiminnalliseen harjoitteluun oma erillinen ruohomattoalue josta löytyy myös monipuolinen valikoima lajiin sopivia laitteita ja välineitä.

RYHMÄLIIKUNTA

Ryhmäliikuntatila sijaitsee samoissa tiloissa. Ryhmäliikuntatilassa on tehokkaalla ilmanvaihdolla varustettu liikuntatila peileillä.

PERSONAL TRAINER-PALVELUT

Personal trainer palvelut sekä yksilö- että ryhmävalmennuksena ja myös TEHO-ryhmät jotka ovat kestoltaan kuukauden tai kahden kuukauden mittaisia valmennuksia pienryhmän kesken. TEHO-ryhmissä ohjattuja treenejä ryhmälle järjestetään kahdesti viikossa. Myös harjoitusohjelmat, kunto-ohjelmat sekä ravinto-ohjauspalvelut saatavilla meiltä.

YRITYSLIIKUNTAPALVELUT

Tarjoamme myös yritysliikuntapalveluita; Firmanpiikkiin yrityssopimukset, TYKY-päivät ja yritysten ohjatut liikuntatunnit sekä erilaisia räätälöityjä yrityspaketteja yrityksille.

VERKKOKAUPPA

Buustin tavoitteena on palvella asiakkaitaan mahdollisimman hyvin ja tämän pyrimme mahdollistamaan verkkokaupalla sekä nettiajanvarauspalveluilla, jotka löytyvät molemmat suoraan nettisivuiltamme. Toimisto on auki kahtena päivänä viikossa korttien uusimista varten. Tämän lisäksi verkkokauppamme palvelee 24/7, verkkokaupasta voi ensimmäisen paikan päällä tehdyn kulkulätkän rekisteröinnin jälkeen jatkossa ladata ja ostaa lisää palveluita suoraan ilman toimistossa käyntiä.