Toimiston aukioloajat

HUOM! 16.7-30.8 AUKI TIISTAISIN KLO 16-18

2.9. ALKAEN TOIMISTO AUKI MAANANTAISIN KLO 13-17

Toimisto sijaitsee kuntosalin yhteydessä. Kuntosalilla ei ole jatkuvaa päivystystä tai paikallaoloa. Toimiston aukioloaikoina maanantaisin ja torstaisin olemme paikalla ja silloin on mahdollista käydä lataamassa paikan päällä kortteja ja ostamassa kulkulätkiä. Kertaalleen hankitulla kulkulätkällä (10€) pystyy jatkossa lataamaan ja ostamaan lisää palveluita suoraan verkkokaupastamme ilman toimistossa käyntiä

KORTTIEN UUSIMINEN ONNISTUU MYÖS soittamalla p. 040-651 2322 tai s.postilla buusti@liikuntakeskusbuusti.fi

TOIMISTON OLLESSA SULJETTUNA

Ravintola Paalupaikalta (Rannantie 13, samassa rakennuksessa kuin kuntosali) voi käydä ostamassa suoraan kertakäynnin kuntosalille, avoinna ma-pe klo 6-14 ja la 7-10. Saat kertakäyntiin oikeuttavan kulkulätkän, joka tulee palauttaa salin eteisessä sijaitsevaan postilaatikkoon. Kertakäynnin voi ostaa valmiiksi ja käyttää salin aukioloaikoina klo 5-23 joka päivä.

Liikuntakeskus Buusti sijaitsee Kärsämäellä osoitteessa Annalantie 6. Tehokkaalla ilmanvaihdolla varustettu kuntosali, jossa monipuolinen valikoima laitteita sekä välineitä. Kuntosalilla DHZ Fitness Evost 2-merkkiset painopakkalaitteet, voimailupuoli sekä toiminnalliseen harjoitteluun oma erillinen ruohomattoalue josta löytyy myös monipuolinen valikoima lajiin sopivia laitteita ja välineitä.

RYHMÄLIIKUNTA

Ryhmäliikuntatila sijaitsee samoissa tiloissa. Ryhmäliikuntatilassa on tehokkaalla ilmanvaihdolla varustettu liikuntatila peileillä. Ryhmäliikuntatunneilla kattava valikoima erilaisia tunti vaihtoehtoja tanssillisista tunneista aina kehonhuoltoon. Myös spinning-tunnit.

HIERONTAPALVELUT

Hierontapalveluista Kärsämäen toimipisteessä vastaa tuttuun tapaan Samuli Knuutila. Hieronta-aikoja Samulille varattavissa suoraan myös ajanvarauskalenterista sekä soittamalla p. 040-821 4447

PERSONAL TRAINER-PALVELUT

Personal trainer palvelut sekä yksilö- että ryhmävalmennuksena ja myös TEHO-ryhmät jotka ovat kestoltaan kuukauden tai kahden kuukauden mittaisia valmennuksia pienryhmän kesken. TEHO-ryhmissä ohjattuja treenejä ryhmälle järjestetään kahdesti viikossa. Myös harjoitusohjelmat, kunto-ohjelmat sekä ravinto-ohjauspalvelut saatavilla meiltä.

YRITYSLIIKUNTAPALVELUT

Tarjoamme myös yritysliikuntapalveluita; Firmanpiikkiin yrityssopimukset, TYKY-päivät ja yritysten ohjatut liikuntatunnit sekä erilaisia räätälöityjä yrityspaketteja yrityksille.

VERKKOKAUPPA

Buustin tavoitteena on palvella asiakkaitaan mahdollisimman hyvin ja tämän pyrimme mahdollistamaan verkkokaupalla sekä nettiajanvarauspalveluilla, jotka löytyvät molemmat suoraan nettisivuiltamme. Toimisto on auki kahtena päivänä viikossa korttien uusimista varten. Kuntosalille ostettavissa myös kertakäyntejä toimiston aukioloaikoina sekä samassa rakennuksessa sijaitsevalta Ravintola Paalupaikalta. Tämän lisäksi verkkokauppamme palvelee 24/7, verkkokaupasta voi ensimmäisen paikan päällä tehdyn kulkulätkän rekisteröinnin jälkeen jatkossa ladata ja ostaa lisää palveluita suoraan ilman toimistossa käyntiä. Ajanvaraukset ryhmäliikuntatuntien kurssimuotoisille kursseille sekä hierontapalveluiden aikoja on varattavissa suoraan sivujemme kautta ajanvarauskalenterista.