Buustia 5-vuotta - Hierontapalvelut

15.03.2023

Alusta alkaen olemme tarjonneet myös hierontapalveluja Haapajärven toimipisteellä; siellä on oma huone hierontaa/inbodymittauksia varten. Katjan fysioterapeutin koulutus ja yli 10 vuoden työkokemus siltäkin saralta auttaa ymmärtämään ja hoitamaan erilaisia asiakkaita toiveet huomioiden. Tämä on ollut koko ajan pieni lisäpalvelu, ja Buustin jäsenet saavatkin 20% alennusta normaaleista hierontahinnoista. 

Meillä voi maksaa myös liikuntaetujen hierontaan tarkoitetuilla, esim. hierontasaldolla/ hyvinvointipassilla eduilla. Aikoja pyrin laittamaan nettiin avoinna 24-palveluun varattavaksikin- myös suoraan sähköpostilla voi hyvin kysellä. Koska tämä enemmän lisäpalvelu- ja päiviini töissä kuuluu monenlaista muutakin; kovin paljon aikoja en pysty viikkoon tarjoamaan. Pidän kovasti myös tästä osasta yrittäjän työtäni ja olemme halunneet sen kuitenkin mukana säilyttää.

Pyrin asiakaslähtöisesti aina toimimaan, ja huomioimaan asiakkaan toivomukset esim käsittelyn voimakkuudesta, ongelmakohdista. Mielelläni voin keskustella ; mutta osaan kyllä olla myös hiljaa, jos asiakas haluaa vain rentoutua ja nauttia hieronnasta. Me olemme erilaisia, ja se on suuri rikkaus ja tuo vaihtelua tähänkin työhön.

Tulevaisuuden haaveissa tällä Buustin osa-alueella olisi- että voisin tarjota enemmänkin aikoja; tilat ja puitteet ovat jo hyvät. Ehkäpä myös jotain spesiaalimpia tarjouksia/paketteja. Tervetuloa kokeilemaan ja tutustumaan- "käsityöläisillä" on aina erilainen käden jälki ja otteet; ehkäpä täältä löytyisi sinulle sopiva.


Hierontahinnasto löytyy nettisivuilta tästä kohdasta HIERONTA Myös katja@liikuntakeskusbuusti.fi voit sähköpostitse lähestyä asian tiimoilta.