Haapaveden salin uudistus

17.02.2023

Salille on tulossa valtava määrä uusia laitteita niin vapaiden painojen puolelle kuin painopakkalaitteisiin. Uusia vipuvarsilaitteita tulee mm. polven ojennus, rintatuellinen soutu, vipu jalkaprässi. Lisäksi vinopenkki ja apinarata tuovat kaivattua lisää vapaiden painojen puolelle. Apinaradassa on kaksi erillistä kyykkypaikkaa ja kaksi smith-paikkaa, joten kapasiteetti tehdä tankoliikkeitä useamman yhtä aikaa kasvaa merkittävästi. Uusi kiva lisä on myös 4m pitkä pujoteltava apinarata. Taljaliikkeet paranevat myös kun salille tulee täydennyksenä 4-piste talja-asema, jossa on järeät 100kg painopakat ja liikkeet ylätalja, alatalja, hauiskääntö, ojentajat.

Suuri uudistus tapahtuu myös painopakkalaitteissa, laitesarja vaihtuu ja se mahdollistaa täysin uusien salilaitteiden tuomisen valikoimaan; mm. vipunosto hartioille, toivottu ja kaivattu lantionnosto painopakallisena, uutena myös ojentajapunnerrus, ja järeä vaakajalkaprässi. Sekä tietenkin samanlainen laaja kattaus peruslaitteita kuten aiemminkin; polven ojennus, koukistus, hartiapunnerrus, alasveto, alatalja, lähentäjät-loitontajat, rinta-takaolkapää, kevennetty leuanvetodippi, multihip, vatsarutistus, vartalonkierto.

MILLOIN UUDISTUS ON VALMIS?

Huhtikuun loppupuolella teemme salilla parin päivän ajan remonttia ja laiteuudistukset ja uusi upea sali on käytössä synttäreille 22.4 mennessä!