Kärsämäen salin uudistus

17.02.2023

Buustin 5-v synttäreiden kunniaksi uudistamme kerralla kaikkia Buustin saleja. Myös Kärsämäelle on tulossa iso uudistus kun vaihdamme osan laitteista ja osa vanhoista säilyy entisellään. Vaihdamme salin nykyiset painopakkalaitteet hyväksi ja toimiviksi todettuihin Bodytone laitteisiin. Samalla salille tulee myös toivottu vaakajalkaprässi ja uusi versio rintalihas-hartiaharjoitteluun. Laitekokonaisuus sisältää polven ojennus, koukistus, jalkaprässi, lähentäjä-loitontaja laitteet jaloille. Ylävartalolle hartia-vinopunnerrus-rintapunnerrus laitteen, ylätaljan ja alataljan, kevennetyn leuanvetodippilaitteen ja vartalonkierron sekä vatsarutistuksen eli kattavan valikoiman painopakkalaitteita.

Myös vapaiden painojen alue kehittyy, salille tulee toinen samanlainen järeä kyykkypaikka, jolloin useampi mahtuu samaan aikaan treenaamaan tangolla. Uutena tulossa myös toivottu pohjeprässi.

MILLOIN UUDISTUS ON VALMIS?

Huhtikuun loppupuolella teemme saleilla remontteja, laiteuudistukset ja uusi sali sekä laitetäydennykset on käytössä sen jälkeen huhtikuussa!