Kulkulätkät vaihtuvat PIN-koodeihin 16.10 alkaen!

19.09.2023

Teemme muutoksia kulunvalvontajärjestelmiin ja siirrymme kulkulätkistä PIN-koodeilla kulkemiseen kaikkien Buustien osalta. Vanhat lätkät toimivat muutoksesta huolimatta täysin normaalisti, ja voit jatkaa halutessasi myös lätkän käyttöä. HUOM! KUN MUUTOS ON TEHTY, LÄHETÄMME KAIKILLE JÄSENILLE JA VOIMASSAOLEVAN KORTIN OMAAVILLE SÄHKÖPOSTILLA OMAN HENKILÖKOHTAISEN PIN- KOODIN. Sinun ei siis tarvitse ottaa erikseen yhteyttä. Jos asiakastietoihisi ei ole tallennettu sähköpostiosoitetta ja sinulle ei tule automaattista viestiä, ota yhteyttä ja ilmoita meille sähköpostiosoitteesi, johon koodin haluat.

JÄSENYYS ASIAKKAANA voit jatkaa edelleen kulkulätkän käyttöä tai siirtyä kokonaan käyttämään pelkkää PIN-koodia. Kulkulätkiä myydään kuitenkin edelleen niitä haluaville, etenkin senioriryhmät on tässä huomioitu!

Tärkeä info muutoksesta; Muutokset tulevat näkyviin verkkokauppaan ja nettisivuille sekä Avoinna24.fi palveluun 16.10 alkaen. Lue alta muutoksista tarkemmin;

Info 

 • KERTAKÄYNTILÄTKÄT - poistuvat myynnistä 31.10 – KERTAKÄYNNIT SIIRTYVÄT SUORAAN VERKOSTA OSTETTAVIKSI 16.10 alkaen - saat paluuviestinä PIN-koodin jolla pääset sisälle. Nämä käyvät myös jumppiin.

 • LIITY JÄSENEKSI – Helpottuu entisestään, enää ei tarvita erillistä yhteydenottoa vaan voit liittyä jäseneksi suoraan verkkokaupasta kohdasta "LIITY JÄSENEKSI" ja voit aloittaa treenit vaikka saman tien, kun saat paluuviestinä PIN-koodin sähköpostiisi ja automaattinen laskutus jatkuu kerran kuussa sähköpostitse.

 • PUHELIN – JA SÄHKÖPOSTI UUSIMISESTA VELOITETAAN 9,90€ PALVELUMAKSU 16.10 ALKAEN. Siirrymme vähitellen kokonaan verkkokauppaostoihin. Muutos ei koske seniori-ikäisiä eikä liikuntaeduilla maksamista.

 • LIIKUNTAEDUILLA MAKSAMINEN - Pysyy ennallaan, katso erilliset ohjeet kuinka toimia näissä tilanteissa. Liikuntaeduilla maksaminen verkkokaupan kautta tulossa käyttöön vuoden 2024 aikana.

 • KORTTIEN VOIMASSAOLO? Jatkossa 10/20x korttien voimassaolon ja käyntikertojen määrän pystyy tarkistamaan kirjautumalla avoinna24.fi palveluun ja kohdasta omat tilaukset-voit tarkistaa jäljellä olevien käyntien määrää sekä katsoa kortin voimassaolon.

 • VANHAT KULKULÄTKÄT / VOIMASSA OLEVAT KORTIT - Jos sinulla on jo olemassa oleva kulkulätkä, se toimii edelleen täysin normaalisti mutta lähetämme Sinulle asiakastiedoissamme olevaan sähköpostiosoitteeseen myös henkilökohtaisen PIN-koodin ja voit kulkea molemmilla sekä koodilla että lätkällä.

 • HALUTESSASI KULKULÄTKÄN OVIKOODIN SIJAAN? Voit edelleen tehdä tilauksen verkkokaupasta myös niin, että ostoskoriin lisää kulkulätkän. Toimitamme kulkulätkän käyttöösi 14 vrk sisällä latauksesta. Siihen asti käytössäsi on PIN-koodi jonka saat suoraan sähköpostiisi verkkokauppaostoksen jälkeen. HUOM! Mikäli haluat kulkulätkän käyttöösi, muista laittaa tästä viesti tilauksen jälkeen joko tekstarina 040-651 2322 tai sähköpostilla buusti@liikuntakeskusbuusti.fi
 • ILTAISIN JA VIIKONLOPPUISIN EI PUHELIN/SÄHKÖPOSTIPÄIVYSTYSTÄ. Tavoitat meidät parhaiten arkisin klo 9-17. Iltaisin emme pysty vastaamaan, jumppien ohjausten vuoksi.

Jumppaan tulija - ohjeistus 

KULKULÄTKÄLLÄ

 • Jos sinulla on käytössäsi vanha kulkulätkä (Haapajärvi ja Haapavesi) leimaukset voi tehdä edelleen lätkällä asiakaspäätteeseen
 • Jos sinulla on käytössäsi vanha kulkulätkä mutta haluat siirtyä käyttämään PIN-koodia, käy leimaamassa itsesi ovilukijaan sisälle PIN-koodilla (Haapajärvi ja Haapavesi)

PIN-KOODILLA

 • Jos osallistut vain yhteen jumppaan, kirjaa itsesi sisälle tullessasi PIN-koodilla salin ulko-oven lukijaan, näin käynti vähentyy kortiltasi automaattisesti.
 • Jos osallistut kahteen peräkkäiseen jumppaan, kuittaa itsesi sisälle tullessasi PIN-koodilla salin ulko-oven lukijaan ja kerro ohjaajalle olevasi kaksi peräkkäistä tuntia, jolloin ohjaaja vähentää toisen tunnin kortiltasi.