Ryhmäliikunnat Buustissa 5-vuotta

23.04.2023

Startista saakka oli selvää- että panostamme ryhmäliikuntaan vahvasti; se on sekä Minnalle että minulle ( Katjalle) ollut rakas ja tärkeä asia jo vuosia vuosia ennen Buustin perustamista. Meillä molemmilla löytyy varsin pitkät työhistoriat ja koulutukset siltä saralta, erilaisista paikoista ja projekteista- pitkäaikaisimpana Jokihelmen Opisto; jonka kanssa yhteistyö jatkuu hyvässä hengessä edelleen.

Monipuolisuus, ja erilaisuus ohjaajina- sekä tinkimätön työmoraali ja halu aina onnistua sekä aito vilpitön innostus ohjata ovat varmasti seikkoja, jotka kuvaavat meidän ryhmäliikunnan puolta aika hyvin. Tätä toki voisi jumppaajilta kysyä; ja olemme pyrkineet kysymäänkin aika ajoin; palautetta/ toiveita- koska loppupeleissä tässäkin on aina asiakas oikeassa! Meillä käy aivan huippuihania jumppaajia; uusia otetaan aina lämpimästi mukaan- ja tarjonta pyritään pitämään monipuolisena jotta jokainen löytäisi oman juttunsa.

Erityisen mukavaa minusta on se, että ryhmissä käy monenikäisiä naisia; yhdessä liikkumisen ilo sopii kaikille. Minulle mieluisaksi osaksi ovat tulleet erilaiset tanssilliset tunnit; tällä hetkellä Tanssimix- nimellä. Näihin olen mm Lavis-ohjaajan koulutukset, ja aikoinaan Zumba- ohjaajan koulutukset käynyt, sekä lyhyempiä kursseja. Tanssi on erityisen ihanaa liikuntaa, joka sopii ihan kaiken ikäislle, kokoisille, ja kuntoisille- ja minun mottoni on se, ettei voi "Tanssia väärin"- meillä tanssitunnit ovat hauskanpitoon ja nauttimiseen liikunnasta. Korostan myös aina olevani Jumppaohjaaja- en tanssinopettaja; ja lähestymiseni onkin nimenomaan sieltä kautta. 

Myös senioreiden liikunta on lähellä sydäntäni; aina ollut- ja nyt meillä onkin useita senioreille suunnattuja ryhmiä- Haapavedellä hyvässä yhteistyössä Reuma-ja Tules-yhdistyksen kanssa.
Minnalla spinning (=sisäpyöräily) on ollut vahvuus alusta alkaen ( tai lähes, heti kun pyörät saatiin)- ja taisivatpa ne enemmän hänen aloitteesta saapuakin Buustille!

Pumppi/lihaskuntotreenit ja kuntosalicircuitit sekä erilaiset toiminnalliset treenit tai vaikkapa Buustin Olympialaiset työporukoille onnistuvat taatusti- mutta myös fasciarullaustunnit/ vesitreenit.. Ja oikeastaan lähes mikä tahansa; Tämä on yksi vahvuuksiamme aina ollut- me molemmat pystymme ohjaamaan hyvin laajalla kattauksella erilaisia tunteja. Silti kummallakin on omia " erityisiä" juttuja joita voimme hyödyntää. Lukujärjestyksen suunnittelussa tahtookin yhä edelleen aina välillä "keulia"- kun ideoita ja kivoja ryhmiä olisi ehkä liikaakin mielessä..

Ja nyt vielä vähitellen olemme pystyneet saamaan mukaan meidän lisäksemme uusia ohjaajie eri paikkakunnille; sekä vierailemaan, että vakituisemmin ohjaamaan! Aivan mahtavia tyyppejä kaikki- ja tästä olemme todella iloisia, voimme tarjota lisää monipuolisuutta tunneille; kursseja ja tapahtumia.


Näköjään voisin hehkuttaa ja kirjoittaa ryhmäliikunnasta loputtomiin; Mutta tiivistetysti;
TULEPA MUKAAN- PORUKALLA LIIKKUMINEN OHJATUSTI ON OIKEASTI MUKAVAA- JA TUNTEJA LÖYTYY KUNNON JA FIILIKSEN MUKAAN! OLETTE IHAN JOKAINEN TÄRKEITÄ JA TERVETULLEITA TUNNEILLEMME!

Tutustu tästä tuntikuvauksiin TUNTIKUVAUKSET