Syksyn lukkari Haapavedellä on julkaistu!

20.08.2022

SYYSKUUN LUKKARI - KERTAMAKSU? KURSSI? JUMPPAPASSI? JÄSENYYS? Täh? Mitä? Missä?

Teimme muutoksen syyskuussa 12.9 vaihtuvaan jumppalukkariin yleisön pyynnöstä Koska on tullut paljon kyselyitä voisiko myös Power ja Spinning-tunnit olla avoimia tunteja eli kerta viikkoon ilmoittautumisella ja maksulla. Vastaus on että KYLLÄ VOI Lue kuitenkin alta ohjeet miten toimia ja mikä vaihtoehto sopisi Sinulle parhaiten ja kysy rohkeasti, koska valittavana on niin monta erilaista vaihtoehtoa osallistua, että vähemmästäkin on pää pyörällä 

HUOM Vesitreeni pysyy kuitenkin kurssimuotoisena ainoastaan, eli siihen on kiinteä 48€/6krt kurssimaksu, koska kurssi sisältää myös uimahallimaksun osallistujalta. Hinta on sama kaikille osallistujille. Eli tähän ilmoittaudutaan 3.9 mennessä, jotta nähdään onko vesijumppaajia riittävästi kurssin aloittamiseen. 

NÄYTEJUMPPAVIIKKO 5.9-11.9, HINTA 10€/VKO JUMPPAA NIIN PALJON KUIN HALUAT! Erillinen jumppaviikko syyskuun alussa, jolloin voit testata Buustin jumppatunteja 10€/vko hinnalla. Kaikille tunneille on erikseen ilmoittautuminen ennakkoon. Voit käydä jumpissa myös 8€/krt tai sarjakorteilla 10/20x. 


KERTAMAKSU 8€ TAI SARJAKORTIT 10/20X - joka viikko erikseen ilmoittatuminen kaikille tunneille avoinna24.fi-palvelun kautta. 

JUMPPAPASSI 6VKON AJALLE 12.9-23.10= 60€ Passi kattaa kaikki jumpat, myös vesitreenin eli voit osallistua niin monelle tunnille viikossa kuin haluat, maksat vain kiinteän hinnan 6 viikon ajalle. Passilaiset ilmoittautuvat samalla tavalla kuin kertamaksulla, joka viikko niille tunneille missä käyvät. 

KURSSIMAKSU - Spinning ja Power LAITA S.POSTILLA ILMOITTAUTUMINEN: buusti@liikuntakeskusbuusti.fi tai tekstari 040-651 2322 Nämä tunnit voit valita myös kurssina, hintaan 40€. Eli sinulle varataan paikka kaikille kerroille 12.9-23.10, ja näin ollen varmistat että mahdut joka viikko tunnille, sinun ei myöskään tarvitse ilmoittautua viikottain tunnille, pääsit paikalle tai et. 

JÄSENYYS - kuntosali + jumpat 45€/kkBuustin sali+jumppa jäsenyys, voit osallistua kaikille tunneille jäsenyyteen kuuluvana. Jäsenenä sinun tulee huolehtia myös ilmoittautuminen jumppiin. Jäsenyyteen kuuluu voimassaoleva jumppatarjonta + kuntosalin käyttö. Jumppalukkarit vaihtuvat jaksoittain ja tarjonta on sen mukaista. Jäsenyyden minimikesto on 6kk.

TUNTIKUVAUKSET: löytyvät nettisivuiltamme kohdasta ryhmäliikunta 

A P U A buusti@liikuntakeskusbuusti.fi 040-651 2322