Tutustu laitevalikoimaan tästä - herkullinen kattaus laitteita 

19.10.2023

Buustin Oulaisten salin laitevalikoima on markkinoiden uusinta uutta. Mukana on paljon sellaista mitä ei vielä kovin monelta salilta löydy. Myös tilaratkaisuilla on saatu eri alueita hyvin rajattua. Tilat on väljät ja laitteiden sijoittelussa on huomioitu toiminnallisuus.

Painopakkalaitteissa on mukana myös hittilaite LANTIONNOSTO - todella kätevä tehdä raskaitakin sarjoja, kun ei tarvitse tangon ja penkkien kanssa viritellä, vaan sopivan painon saa säädettyä suoraan pakasta.

Toinen VIPUNOSTO SIVULLE äärettömän hyvä hartiatreeneihin ja sitä täydentää hienosti käsivarsiin suunnattu OJENTAJAPUNNERRUS

Painopakkalaitteissa on huomioitu monipuolinen kokonaisuus niin ylävartalon treenaamiseen, keskivartaloon kuin jalkoihin. Laitteet soveltuvat hyvin aloittelijoille, helpot ja turvalliset liikeradat mutta myös järeämpään käyttöön kunnon painopakkojen kanssa.

VIPUVARSILAITTEISSA JÄREÄ VALIKOIMA!

Järeät Hack ja jalkaprässi takaavat monipuolisen jalkatreenin. Jalkaprässi on uusinta uutta, ja sillä pystyy treenaamaan myös yksi jalka kerrallaan. Tätä sarjaa täydentää myös vipu jalkaprässi, pakarapotkulaite, takareisiojennus ja polven ojennus – kaikki nämä levypainokuormitteisia.

APINARATA JA NELIPISTETALJA

Apinaradassa on mukana myös pujottelupuolat, ja kaksi järeää 20kg tankopaikkaa kyykkyjen yms tekemiseen, sekä kaksi 20kg tangolla varustettua smith-paikkaa. Lisäksi on erillinen kyykkyräkki, joka on maastavetoalustan päällä, järeämpää treeniä varten. Ja toinen maastavetopaikka vieressä.

Nelipistetalja on uusinta uutta, ja siinä on mukana kaksi eripaikkaa ylätaljaharjoitteluun, toinen yhdellä kiinnikkeellä ja toinen tuplavedoilla. Myös alataljassa on tuplaveto mahdollisuus

20M PITKÄ RUOHOMATTOALUE

Toiminnalliseen treeniin on loistavat puitteet 20m pitkällä ruohomattoalueella, jossa voit myös treenata erilaisia loikkia ja hyppyjä, kun matosta löytyy metrin välein merkkaukset. Työntökelkka ja köydet ovat ehdoton suosikki toiminnalliseen treeniin.

AEROBISET LAITTEET

Aerobisissa laitteissa mukana on myös Ski-Erg hiihtolaite ja hittilaite AirBike. Lisäksi perusvarmat soutu, crosstrainer ja juoksumatto sekä useat spinning pyörät mahdollistavat sen, että lämmittelemään mahtuu ilman ruuhkaa.

TUTUSTU LAITEVALIKOIMAAN TÄSTÄ SELAAMALLA: