Uusia käytäntöjä 1.11.21 alkaen

19.10.2021

1.11.21 ALKAEN SIIRRYMME LÄTKIEN LATAUKSISSA PUHELIMEN JA SÄHKÖPOSTI UUSIMISEN SIJAAN SUORAAN VERKKOKAUPPALATAUKSIIN

  • Jos sinulla ei ole vielä Avoinna24.fi-palvelun tunnuksia johon lätkäsi on aktivoitu, ota yhteyttä niin lähetämme linkin sinulle s.postilla ja pääset linkin kautta suoraan rekisteröitymään ja lataamaan lätkälle lisää aikaa.
  • Laskuvaihtoehto saatavilla ainoastaan verkkokaupan kautta 1.11.21 alkaen. 
  • Liikuntaeduilla uusiminen tapahtuu kuten aiemminkin: ota yhteyttä s.postilla buusti@liikuntakeskusbuusti.fi tai soittamalla 040-651 2322

Uusi asiakas - lätkän hankkiminen?

SUORAAN VERKKOKAUPASTA:

  1. Mene suoraan verkkokauppaamme ja lataa sieltä kulkulätkä + sopiva kortti. Laita meille tämän jälkeen viesti kun olet tehnyt latauksen, niin toimitamme sinulle kulkulätkän ulkopostilaatikkoomme oikealle paikkakunnalle. Kerro mille paikkakunnalle lätkä on tulossa?

S.POSTILLA / SOITTAMALLA:

  1. Palvelemme puhelimitse 040-651 2322 ma-pe 8-17 välillä, ja soitamme takaisin mikäli emme pysty samantien vastaamaan. S.postilla: buusti@liikuntakeskusbuusti.fi
  2. Kerro mille paikkakunnalle haluat lätkän? Kerromme kuinka voit noutaa lätkän ulkopostilaatikostamme (Haapajärvi, Kärsämäki, Haapavesi.
  3. Teemme sinulle lätkän valmiiksi ja ohjeistamme kuinka voit maksaa sekä kulkulätkän (ensimmäisen ostokerran yhteydessä) + ostoksesi verkkokaupan kautta. Ostoksen tulee olla maksettuna ennen kuin voimme toimittaa lätkän.
  4. Ohjeistamme kuinka voit maksaa myös liikuntaeduilla.