Verkkokaupasta ostaminen - kuinka se tapahtuu?

20.10.2023

Osta saliaikaa suoraan verkosta. Saat paluuviestinä sähköpostiin PIN-koodin, joka on toiminnassa niin kauan kuin voimassaoleva korttisi / sarjakorteissa käyntimäärien ajan.  

Kysymykset?

Ostin saliaikaa 1kk verran, kauanko koodini on toiminnassa? PIN-koodi jonka sait sähköpostiin tilausvahvistuksen yhteydessä on toiminnassa 1kk ajan ostopäivästä. Jos lataat edellisen voimassaolon päätyttyä lisää saliaikaa, koodisi ei muutu vaan toimii samalla koodilla. HUOM! Jos latausten välissä on 2kk tauko, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen yhteydessä uuden koodin.

Ostin 20xkortin, kauanko PIN-koodini toimii? PIN-koodisi on toiminnassa 20 käyntikerran verran tai vastaavasti kortin voimassaoloajan 6kk. Voit tarkistaa jäljellä olevan voimassaolon asiakastililtä avoinna24-palvelusta, kohdasta omat tilaukset. Samalla näet myös jäljellä olevat käyntikerrat.

Mistä tiedän montako kertaa olen käyttänyt? Käynnit näkyvät Avoinna24-palvelun omalla asiakastilillä kun kirjaudut palveluun ja valitset kohdan "omat tilaukset"

Pääsenkö samalla PIN-koodilla myös muihin Buusteihin? Kyllä, sama PIN-koodi käy kaikkiin Buusteihin.

Mistä tunnukset avoinna24.fi?

  1. Rekisteröidy käyttäjäksi osoitteessa: www.avoinna24.fi
  2. Etsi toimipiste hakukentästä: Liikuntakeskus Buusti
  3. Lataa ostos verkkokaupasta
  4. Verkkokauppaostoksen jälkeen saat suoraan sähköpostiisi henkilökohtaisen PIN-koodin kulkemiseen, koodi on toiminnassa niin kauan kuin voimassaoleva tuotekin.
  5. Kun tunnukset tekee kerran avoinna24-palveluun on kortin lataaminen helppoa suoraan palvelun kautta mihin aikaan tahansa vuorokaudesta.

Korttien voimassaolo mistä näen?

  1. Mene osoitteeseen www.avoinna24.fi ja etsi toimipiste Liikuntakeskus Buusti
  2. Kirjaudu sivun oikeasta yläreunasta
  3. Kirjautumisen jälkeen oikealta ylhäälä valitse "Omat sivut"
  4. Kohdasta "Omat tilaukset" pääset tarkistamaan korttisi voimassaolon tai jäljellä olevien käyntikertojen määrän

PUHELIN JA SÄHKÖPOSTILATAUKSET

Puhelin – ja sähköposti uusimisista veloitetaan 16.10 alkaen 9,90€ palvelumaksu. Kaikki uusien korttien ostaminen ja vanhojen korttien lataukset hoidetaan jatkossa suoraan verkkokaupan kautta sivuilta www.avoinna24.fi/liikuntakeskusbuusti

Seniori-ikäisten kortit voi ladata edelleen soittamalla/sähköpostilla.

ILTAISIN JA VIIKONLOPPUISIN EI PUHELIN/SÄHKÖPOSTIPÄIVYSTYSTÄ. Tavoitat meidät parhaiten arkisin klo 9-17. Iltaisin emme pysty vastaamaan, jumppien ohjausten vuoksi.