Muut palvelut

Meiltä saatavilla myös ohjelmat ja ohjauspalvelut. Saatavilla on yksittäisiä ohjauskertoja esimerkiksi kuntosaliharjoittelun aloittamiseen ja laiteopastukseen salilla. Myös kuntotestauspalvelut ovat mahdollisia sekä yksilö- että ryhmätesteinä. Tavoitteelliseen harjoitteluun ja motivaation säilyttämiseen harjoittelussa on saatavilla harjoitusohjelmat kestoltaan 3-6 kuukauden mittaisina aina tavoitteestasi riippuen. Myös ravinto-ohjausta on saatavilla ilman ohjausta ja ohjauksen kanssa. Mikäli tarvitset sparrausta sekä ylimääräistä potkua treeneihisi, tai tekniikkatreeniä - varaa oma personal trainerin ohjaama tunti. Vapaat ajat näet suoraan nettiajanvarauskalenteristamme ja voit varata ohjausajan suoraan molempien ohjaajien omista ajanvarauskalentereista tai soittamalla sekä sähköpostitse.

Meiltä myös lahjakortit! Lahjakortti on osuvin tapa muistaa ystävää. Lahjakortin voit ostaa 50 € – 100 € arvoisena ja sen voi käyttää vapaasti liikunta- ja hierontapalveluihin. Lahjakortti on noudettavissa vastaanotosta tai se postitetaan haluamaasi osoitteeseen. Mikäli haluat lahjakortin postitse, ota sen yhteyttä asiakaspalveluumme ensisijaisesti sähköpostilla. Toimistomme aukioloajat sekä yhteystiedot näet sivun oikeasta laidasta.

BUUSTI STARTTI 95€

Kuntosaliharjoittelun turvalliseen aloittamiseen sopiva paketti joka sisältää aloittelijalle sopivan kuntosaliohjelman, yhden ohjauskerran kuntosalille ja laitteiden opastuksen sekä ohjelman läpikäymisen ja 1kk kuntosalikortin kuntosalille.

  • Kuntosaliohjelma aloittelijalle
  • Yksi ohjauskerta kuntosalilla ja laitteiden opastus
  • 1kk:n kuntosalikortti kuntosalille

KUNTOTESTIPAKETTI 60 €/henk.

Kuntotestipaketti, joka kattaa kestävyyskunnon, lihaskunnon ja liikkuvuuden mittaukset sekä kehonkoostumusmittauksen ja kirjallisen testipalautteen. Pakettiin sisältyvillä testeillä saat kattavan kuvan niin aerobisesta kunnostasi kuin lihaskunnostasikin ja testeistä saat suullisen palautteen lisäksi kirjallisen palautteen.


KUNTOSALIOHJELMA 35 €

Kuntosaliohjelmat kuvallisena sisältäen harjoitusohjeet ja tavoitetaulukon.KUNTOSALIOHJELMAN PÄIVITYS 20 €KUNTOSALI/KOTIOHJELMA + OHJAUSKERTA 75 €

Kuvallinen harjoitusohjelma joko kuntosalille tai kotitreeniin sekä yhden kerran ohjaus valmentajan kanssa ja ohjelman läpikäyminen.KUNTO-OHJELMA 3KK 40€

Henkilökohtainen, tavoitteen mukaan suunniteltu harjoitusohjelma kolmen kuukauden ajaksi. Tavoitteena voi olla esimerkiksi liikunnan turvallinen aloittaminen, puolimaratonin juokseminen. Ei sisällä erillistä kuntosali/ lihaskunto-ohjelmaa. Sisältää myös sykealueiden määrityksen sekä venyttelyohjeet.KUNTO-OHJELMA 6KK 80€

Sama sisällöltään kuin 3kk ohjelma, mutta kestoltaan puoli vuotta.RAVINTOOHJELMA + RAVINTOANALYYSI 80€

Sisältää valmiin tavoitteen mukaisen ruokavaliomallin, ravintopalautteen tämän hetkisestä ruokavaliosta ja ohjeet muutokseen. Ei sisällä erillistä tapaamiskertaa valmentajan kanssa.


RAVINTOPAKETTI 120€

Kattava paketti ravintovalmennukseen. Sisältää ruokapäiväkirjan analyysin ja palautteen tämän hetkisestä ruokavaliosta kirjallisena, laskennalliset energiaravintoaineiden tarpeet. Ruokavaliomalli tavoitteen mukaan ja ohjeet muutokseen. Sisältää yhden tapaamiskerran valmentajan kanssa sekä kehonkoostumusmittauksen.LAHJAKORTTI

Lahjakortti on osuvin tapa muistaa ystävää. Lahjakortit voi käyttää liikunta- ja hierontapalveluihin. Verkkokaupastamme saatavissa suoraan lahjakortit hierontaan sekä muihin palveluihin. Siirry ostoskorin kautta kassalle. Maksun voit suorittaa suomalaisten nettipankkien kautta. Lahjakortti on noudettavissa vastaanotosta tai se postitetaan haluamaasi osoitteeseen. Mikäli haluat lahjakortin postitse, ota sen jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla tai soittamalla. Toimistomme aukioloajat sekä yhteystiedot näet sivun laidasta.