OULAINEN AJANKOHTAISET

OULAINEN AJANKOHTAISET

Tälle sivulle kokoamme kattavan infopaketin Oulaisten Buustin ajankohtaisista asioista

Buustissa voi treenailla yksittäisillä kuukausikorteilla, sarjakorteilla, kertakäynneillä tai liittyä jäseneksi.

Kertakäynnit on todella helposti ostettavissa suoraan Buustin verkkokaupasta. Rekisteröidy palveluun tai kirjaudu facebook-tunnuksilla, tee osto. Saat paluuviestinä sähköpostiisi PIN-koodin jolla pääset sisälle syöttämällä ulko-oven lukijaan koodin ja #.

Meillä käy maksuna myös kaikki käytössä olevat liikuntaedut. Katso alhaalta ohjeet kuinka liikuntaeduilla voi maksaa.

Avajaisviikonlopun tarjoukset ovat voimassa 4-5.11 välisen ajan. Tarjoustuotteet tulevat ostettavaksi myös verkkokauppaan pe 3.11, ja ovat ostettavissa sunnuntaihin 5.11. Huomioithan kuitenkin että tarjoustuotteita ei pysty maksamaan verkkokaupassa liikuntaeduilla.

Buustin Oulaisten salin laitevalikoima on markkinoiden uusinta uutta. Mukana on paljon sellaista mitä ei vielä kovin monelta salilta löydy. Myös tilaratkaisuilla on saatu eri alueita hyvin rajattua. Tilat on väljät ja laitteiden sijoittelussa on huomioitu toiminnallisuus.

PUMPPI Musiikin tahtiin tehtävä haastava lihaskuntotreeni. Tunnin aikana treenataan kaikki kehon suurimmat lihakset levytangon ja levypainojen avulla. Jokainen valitsee käyttämänsä painot itse oman kunnon ja tavoitteiden perusteella. Samaa ohjelmaa toistetaan useamman viikon ajan, ja painoja pyritään lisäämään viikkojen myötä. Tunti ei sisällä...

Buustin oma kehittelemä ja paljon tykätty tunti Buusti 20+20+20 on yhdistelmä aerobista 20min - sen perään 20min lihaskunto-osuus eri välineitä vaihdellen - ja lopuksi 20min kehonhuoltoa/venyttelyä = tunnin aikana treenataan siis kaikki osa-alueet. Muistuttaa vanhaa kunnon aerobic-tuntia!

Tuo jumppatuntien "kestosuosikki", "perusvarma", "ikihitti", "takuuvarma" tunti nimittäin RPV= reisi-pakara-vatsa treeni. Käytämme tunnilla hyvin monipuolisesti eri välineitä kuten nilkkapainot, pumppitangot, levykiekot, kuminauhat yms. kaikkea sitä mitä tarvitaan tehokkaaseen treeniin näille lihaksille.

TUTUSTU TÄSTÄ OULAISTEN BUUSTIN LAITTEISIIN