AVATTU LAUANTAINA 4.11!  

Avarat ja isot tilat, monipuoliset uudet laitteet ja välineet. Kattava valikoima sekä painopakkalaitteita, vipuvarsilaitteita että vapaita painoja. Matalan kynnyksen sali. Myös ryhmäliikunta- ja spinning tunnit. Inbody-mittaukset. Personal trainer-palvelut. TYKY-päivät ja yritysten liikuntapalvelut. 

Liikuntakeskus Buusti Oulainen sijaitsee osoitteessa Hakapolku 6 (ent. Kuntopiste Femoriksen tilat). Salin välittömässä läheisyydessä on urheilualueet; jäähalli, jalka- ja pesäpallokentät, uimahalli, padelhalli. Tehokkaalla ilmanvaihdolla varustettu kuntosali, monipuolinen valikoima uusia painopakkalaitteita, vipuvarsilaitteita sekä voimapuolen välineitä. Tiloissa tehdään remonttia syyskauden aikana ja tilojen värimaailma on yhdistelmä mustaa, puukuitulevyä ja valkoista. 

PAINOPAKKALAITTEITA KATTAVA VALIKOIMA MM. LANTIONNOSTO, VIPUNOSTO SIVULLE, OJENTAJAT 

Kuntosalilla kattava valikoima n. 16kpl painopakkalaitteita koko vartalon tehokkaaseen treenaamiseen ja kuntosaliharjoittelun matalan kynnyksen aloittamiseen soveltuvat laitteet. Uutunena mm. lantionnosto, vipunosto sivulle ja ojentajapunnerrus. Nelipistetalja ristikkäistaljan lisäksi tuo myös neljä taljapaikkaa lisää.

Erillinen voimailupuoli, josta löydät kyykky- ja maastavetopaikat, apinarata, smith, käsipainot ja tangot. Lisäksi penkki, vinopenkki, hauis, jalkaprässi, hack-kyykky, pohjeprässi ja tehokkaat vipuvarsilaitteet - vaakasoutu, alasveto, takareisikoukistus, pakarapotku, reisiojennus, hartiapunnerrus, vipu jalkaprässi. 

Toiminnalliseen harjoitteluun oma erillinen ruohomattoalue josta löytyy myös monipuolinen valikoima lajiin sopivia välineitä. Mm. työntö/vetokelkka, kuntopallot, slamit, bosupallo, landmine, köydet, kuntopallon heittoseinä, renkaat, kuminauhat, jumppapallot. 

Lämmittelylaitteita on tulossa myös kattava valikoima ja spinning-pyörät ovat vapaasti saliasiakkaiden käytettävissä silloin kun pyörät eivät ole tuntikäytössä. 

TUOMME OULAISIIN MYÖS RYHMÄLIIKUNTATUNNIT! 

Ryhmäliikuntatilaa uudistetaan myös ja tiloihin tuodaan peilit ja ihana maisematapetti ja tunnelmalliset säädettävät led-valot. Tiloissa on tunnelmallinen valaistus myös rauhallisemmille tunneille. Buustin valikoimissa on mm. ohjattuina tunteina spinning-tunnit, pumppi-tunnit, tanssilliset tunnit, kevyemmät kehonhuolto- ja venyttelytunnit, reippaammat rpv, buusti20+20+20 tunnit. Myös ohjattuina kuntosalicircuit ja toiminnallinen treeni. Kattava välineistö ryhmäliikuntatunteihin. 

Ps. Meiltä myös Oma Buusti-tunnit -> varaa omalle työporukallesi tai kaveriporukallesi säännöllinen oman ryhmän ohjattu treeni. 

KERTAKÄYNNIT SUORAAN VERKKOKAUPASTA 
Kertakäynnit on helppo ostaa suoraan verkkokaupastamme - saat paluuviestinä kertakäyttöisen koodin jolla pääsee sisälle ja treenaamaan. 

OHJELMA- JA OHJAUSPALVELUT 

Saatavilla myös ohjauspalvelut ja ohjelmat saliharjoittelun aloittamiseen tai tavoitteelliseen treenaamiseen. 

Tutustu tästä PT-PALVELUT & HARJOITUSOHJELMAT

Tervetuloa treenaamaan Buustille Oulaisiin! T. Minna & Katja