OULAINEN SALI

OULAINEN SALI

PAINOPAKKALAITTEET 

VIPUVARSILAITTEET 

Salilla kattava valikoima järeitä uusia painopakkalaitteita. Uutuutena mitä et löydä vielä lähialueen saleilta on ääettömän suosion saanut lantionnostolaite painopakalla, ojentajalaite ja vipunosto hartioille. 

Myös nelipistetalja on uusinta uutta, tuplakahvat, jolloin sekä ala- että yläataljaa voi tehdä myös D-kahvoilla molemmat puolet erikseen tai vuorotellen. 

Vipuvarsilaitteita on kattava seitsemän laitteen sarja. Selkälaitteet alasveto ja vaakasoutu. Jaloille pakarapotku, polven ojennus, takareisikoukistus ja vipujalkaprässi. Ja hartioille hartiapunnerrus. 

LÄMMITTELYLAITTEET JA RUOHOMATTOALUE 

VOIMAILUPUOLI 

Cardioalueella juoksumatto, crosstrainer, ski-erg hiihtolaite, airbike, soutulaite ja 7kpl spinning pyöriä. 

Ruohomattoalue on 20m pitkä, ja ruohomattoalueelta löytyy mm. kelkka, köydet, kuntopallot, kahvakuulat, heittotrampoliini, boxi, bulgarian bagit, kuminauhat yms. 

Voimailupuolelta löytyy kaksi maastavetopaikkaa, kyykky rack, apinarata, jossa 2x kyykkypaikat 20kg tangolla ja 2x smith 20kg tangolla eli jopa neljä mahtuu tekemään liikkeitä yhtäaikaa. Lisäksi voimailupuolella hauispenkki, pohjepenkki, järeät hack-kyykky ja jalkaprässi ja kaksi penkkipunnerruspaikkaa. Käsipainoalue erikseen salin etuosassa.