Buustin personal trainer-palvelut

Personal trainer palveluissa on valinnanvaraa aina yksilövalmennuksista pienryhmä- ja tehoryhmävalmennuksiin. Kaikki personal trainer palvelupaketit sisältävät valmennuksen ajaksi voimassa olevan kuntosalikortin kuntosalille ja lisäksi myös valmennuksen ajaksi rajattoman ryhmäliikuntatuntioikeudun avoimille ryhmäliikuntatunneille (ei spinning, j kurssimuotoiset ryhmät). Personal trainerimme opastavat sinua myös ravitsemukseen ja painonhallintaan liittyvissä asioissa. Henkilökohtainen valmentajasi laatii sinulle toimivan ja turvallisen kunto-ohjelman niin kestävyyskunnon kuin lihaskunnonkin vahvistamiseen. Valmentajasi opastaa ja neuvoo monipuolisesti erilaisissa liikuntalajeissa ja niiden tekniikoissa.

Henkilökohtainen valmentajasi pitää huolen siitä, että harjoittelusi on nousujohteista,tehokasta, turvallista ja riittävän monipuolista. Autamme sinua pääsemään alkuun niin liikunnan harrastamisessa kuin painon pudottamisessa tai kuntosaliharjoittelun aloittamisessa. Valmennusten tavoitteena on muuttaa elämäntapoja pysyvään suuntaan. Kehittymisen kannalta on myös tärkeää, että harjoittelu, lepo, terveellinen ravinto ja lihashuolto muodostavat yhdessä toimivan kokonaisuuden jotka johtavat tuloksiin.

Buustissa pt-valmennuksista vastaa molemmat koulutetut ohjaajat

Minna ja Katja

Buusti pt 60€

Yksittäinen valmennuskerta valmentajan kanssa. Yksittäinen treenikerta, joka ei sisällä varsinaisia ohjelmia. Ohjelmat saatavilla erikseen. Jos tarvitset esimerkiksi sparrausta kuntosalitreeniin tai haluat jatkaa pt-valmennusta valmennuksen jälkeenkin, voit sopia yksittäisiä valmennuskertoja.

Buusti_Startti 95€

Sisältää 1kk kuntosalikortin + ohjauskerran salille + tavoitteen mukaan laaditus kuntosaliohjelman. Helppo ja turvallinen tapa kuntosaliharjoittelun aloittamiseen. Ohjaaja opastaa laitteiden säädöissä ja tekniikoissa. Ohjelma käydään ohjatusti salilla läpi.

1kk pt-valmennus 250€

Henkilökohtaista valmennusta yhdelle. Kestoltaan 1 kuukauden valmennus, joka sisältää 3 tapaamiskertaa yhteisesti valmentajan kanssa. Valmennustapaamisten sisältö ja liikuntakerrat suunnitellaan yhteisesti valmennettavan kanssa. Valmennus sisältää harjoitusohjelman, kuntosali- ja kotitreeniohjelman, ravinto-ohjelman tavoitteesi mukaan. Yksilövalmennus on tehokas tapa aloittaa painonpudottaminen, löytää liikunnan kipinä ja aloittaa liikkuminen turvallisesti mutta tehokkaasti. Sisältö räätälöitävissä.

SISÄLTÖ:

1-hengelle Kesto 1kk 3 tapaamista Sis. 1kk kuntosalikortin + 1kk rajaton ryhmäliikuntakortti Hinta: 250€/koko valmennus

3kk pt-valmennus 600€

Henkilökohtaista valmennusta yhdelle. Kestoltaan 3kk:n valmennus, joka sisältää 8 tapaamiskertaa yhteisesti valmentajan kanssa. Valmennustapaamisten sisältö ja liikuntakerrat suunnitellaan yhteisesti valmennettavan kanssa. Valmennuksessa saat oman henkilökohtaisen tavoitteen mukaisen harjoitusohjelman, kuntosali- ja kotitreeniohjelmat, ruokavalio-ohjausta ja ravinto-ohjelman tavoitteesi mukaan. Yksilövalmennus on tehokas tapa aloittaa painonpudottaminen, löytää liikunnan kipinä ja aloittaa liikkuminen turvallisesti mutta tehokkaasti.

SISÄLTÖ:

1-hengelle, kesto 3 kk, 8 tapaamista Sis. Kuntosalikortin ja rajattoman ryhmäliikuntakortin valmennuksen ajaksi

VALMENNUKSEN RUNKO:

1.Tapaaminen: Alkukartoitus ja lähtömittaukset
Kehonkoostumus, lihaskunto- ja kestävyyskunnon testaus

2.Tapaaminen: Ruokavalion kartoitus ja ravinto-ohjaus
Valmis ruokavalio-ohjelma tavoitteen mukaan

3.Tapaaminen: Kuntosaliohjelman ohjaus ja kuntosaliharjoitus
Harjoitusohjelmat- ja harjoituspäiväkirja valmennuksen ajaksi

4.Tapaaminen: Kotilihaskunto-ohjelman ohjaus.
Kotilihaskunto-ohjelma

5.Tapaaminen: Ohjattu valmennustapaaminen

6.Tapaaminen: Ohjattu valmennustapaaminen

7.Tapaaminen: Ohjattu valmennustapaaminen

8.Tapaaminen: Samat mittaukset kuin lähtötilanteessa

Duo-valmennus kahdelle

Treenaa kahdestaan kaverin tai puolison kanssa! Kestoltaan 3kk:n valmennus kahdelle. Valmennus sisältää 8 tapaamiskertaa yhteisesti valmentajan kanssa. Valmennustapaamisten sisältö ja liikuntakerrat suunnitellaan yhteisesti valmennettavien kanssa. Valmennuksessa molemmat saavat omat harjoitusohjelmat, kuntosali- ja kotitreeniohjelmat, ruokavalio-ohjausta ja ravinto-ohjelman tavoitteen mukaan. Kaverilta tai puolisolta saat tukea ja tsemppausta kohti tavoitetta. Tämä valmennus soveltuu kaveruksille tai pariskunnille, joiden lähtötaso ja tavoitteet ovat samankaltaiset.

SISÄLTÖ:

2-hengelle, kesto 3 kk, 8 tapaamista Sis. Kuntosalikortin ja rajattoman ryhmäliikuntakortin valmennuksen ajaksi 3kk Hinta: 166€/henkilö/kk, 500€/henkilö/valmennus

VALMENNUKSEN RUNKO:

1.Tapaaminen: Alkukartoitus ja lähtömittaukset
Kehonkoostumus, lihaskunto- ja kestävyyskunnon testaus

2.Tapaaminen: Ruokavalion kartoitus ja ravinto-ohjaus
Valmis ruokavalio-ohjelma tavoitteen mukaan

3.Tapaaminen: Kuntosaliohjelman ohjaus ja kuntosaliharjoitus
Harjoitusohjelmat- ja harjoituspäiväkirja valmennuksen ajaksi

4.Tapaaminen: Kotilihaskunto-ohjelman ohjaus.
Kotilihaskunto-ohjelma

5.Tapaaminen: Ohjattu valmennustapaaminen

6.Tapaaminen: Ohjattu valmennustapaaminen

7.Tapaaminen: Ohjattu valmennustapaaminen

8.Tapaaminen: Samat mittaukset kuin lähtötilanteessa

Pienryhmävalmennus

Pienryhmävalmennuksissa yhdistyvät ryhmäliikunnan ja henkilökohtaisen valmennuksen parhaat puolet. Pienryhmävalmennuksen tavoitteena voi olla painonpudotus, liikunnan aloittaminen, kunnon kohentaminen.

Pienryhmävalmennuksissa treenaat 4–5 hengen porukassa valmentajan suunnittelemissa ja ohjaamissa treeneissä yhteensä kolmen kuukauden ajan. Valmennustapaamiset järjestetään yhteisesti ryhmän kesken ennakkoon sovittuina päivinä. Ohjattujen tapaamisten lisäksi saat harjoitusohjelmat kuntosali- ja kotiharjoitteluun sekä ohjausta eri liikuntalajeihin ja harjoitusohjelman valmennuksen ajaksi. Valmennus sisältää myös ruokavalio-ohjausta ja –ohjelman. Valmennuksen aikana kunnon kehittymistä seurataan alussa ja lopussa tehtävillä kuntotesteillä ja kehonkoostumusmittauksella.

Saat valmentajalta henkilökohtaista ohjausta muun muassa suoritustekniikkoihin ja parhaat vinkit treenaamiseen. Samalla treeniporukan yhteishenki motivoi ja tsemppaa tapaamisten aikana ja niiden välissä. Pienryhmävalmennukset ovat erittäin suosittu valmennusmuoto, ryhmässä liikkuminen on motivoivaa. Voit osallistua valmiiseen alkavaan ryhmään tai kerätä oman ryhmäsi ja sopia valmennuksen aloittamisesta ryhmällesi.

PIENRYHMÄVALMENNUS:

4-5-hengellekesto 3 kk8 tapaamistaKuntosalikortin ja rajattoman ryhmäliikuntakortin valmennuksen ajaksiHinta: 450€/henkilö/valmennus