PIN-KOODI OHJEET

PIN-KOODI OHJEET

 • KERTAKÄYNTILÄTKÄT - poistuvat myynnistä 31.10 – KERTAKÄYNNIT SIIRTYVÄT SUORAAN VERKOSTA OSTETTAVIKSI 16.10.23 alkaen - saat paluuviestinä PIN-koodin jolla pääset sisälle. Nämä käyvät myös jumppiin.

 • LIITY JÄSENEKSI – Helpottuu entisestään, enää ei tarvita erillistä yhteydenottoa vaan voit liittyä jäseneksi suoraan verkkokaupasta kohdasta "LIITY JÄSENEKSI" ja voit aloittaa treenit vaikka saman tien, kun saat paluuviestinä PIN-koodin sähköpostiisi ja automaattinen laskutus jatkuu kerran kuussa sähköpostitse.

 • PUHELIN – JA SÄHKÖPOSTI UUSIMISESTA VELOITETAAN 9,90€ PALVELUMAKSU 16.10 ALKAEN. Siirrymme vähitellen kokonaan verkkokauppaostoihin. Muutos ei koske seniori-ikäisiä eikä liikuntaeduilla maksamista.

 • LIIKUNTAEDUILLA MAKSAMINEN - Pysyy ennallaan, katso erilliset ohjeet kuinka toimia näissä tilanteissa. Liikuntaeduilla maksaminen verkkokaupan kautta tulossa käyttöön vuoden 2024 aikana

 • VANHAT KULKULÄTKÄT / VOIMASSA OLEVAT KORTIT - Jos sinulla on jo olemassa oleva kulkulätkä, se toimii edelleen täysin normaalisti mutta lähetämme Sinulle asiakastiedoissamme olevaan sähköpostiosoitteeseen myös henkilökohtaisen PIN-koodin ja voit kulkea molemmilla sekä koodilla että lätkällä.

 • HALUTESSASI KULKULÄTKÄN OVIKOODIN SIJAAN? Voit edelleen tehdä tilauksen verkkokaupasta myös niin, että ostoskoriin lisää kulkulätkän. Toimitamme kulkulätkän käyttöösi 14 vrk sisällä latauksesta. Siihen asti käytössäsi on PIN-koodi jonka saat suoraan sähköpostiisi verkkokauppaostoksen jälkeen. HUOM! Mikäli haluat kulkulätkän käyttöösi, muista laittaa tästä viesti tilauksen jälkeen joko tekstarina 040-651 2322 tai sähköpostilla buusti@liikuntakeskusbuusti.fi

Kysymykset? 

Ostin saliaikaa 1kk verran, kauanko koodini on toiminnassa? PIN-koodi jonka sait sähköpostiin tilausvahvistuksen yhteydessä on toiminnassa 1kk ajan ostopäivästä. Jos lataat edellisen voimassaolon päätyttyä lisää saliaikaa, koodisi ei muutu vaan toimii samalla koodilla. HUOM! Jos latausten välissä on 2kk tauko, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen yhteydessä uuden koodin.

Ostin 20xkortin, kauanko PIN-koodini toimii? PIN-koodisi on toiminnassa 20 käyntikerran verran tai vastaavasti kortin voimassaoloajan 6kk. Voit tarkistaa jäljellä olevan voimassaolon asiakastililtä avoinna24-palvelusta, kohdasta omat tilaukset. Samalla näet myös jäljellä olevat käyntikerrat.

Mistä tiedän montako kertaa olen käyttänyt? Käynnit näkyvät Avoinna24-palvelun omalla asiakastilillä kun kirjaudut palveluun ja valitset kohdan "omat tilaukset"

Pääsenkö samalla PIN-koodilla myös muihin Buusteihin? Kyllä, sama PIN-koodi käy kaikkiin Buusteihin.

Mistä tunnukset avoinna24.fi?

 1. Rekisteröidy käyttäjäksi osoitteessa: www.avoinna24.fi
 2. Etsi toimipiste hakukentästä: Liikuntakeskus Buusti
 3. Lataa ostos verkkokaupasta
 4. Verkkokauppaostoksen jälkeen saat suoraan sähköpostiisi henkilökohtaisen PIN-koodin kulkemiseen, koodi on toiminnassa niin kauan kuin voimassaoleva tuotekin.
 5. Kun tunnukset tekee kerran avoinna24-palveluun on kortin lataaminen helppoa suoraan palvelun kautta mihin aikaan tahansa vuorokaudesta.

Korttien voimassaolo mistä näen? 

 1. Mene osoitteeseen www.avoinna24.fi ja etsi toimipiste Liikuntakeskus Buusti
 2. Kirjaudu sivun oikeasta yläreunasta
 3. Kirjautumisen jälkeen oikealta ylhäälä valitse "Omat sivut"
 4. Kohdasta "Omat tilaukset" pääset tarkistamaan korttisi voimassaolon tai jäljellä olevien käyntikertojen määrän

PUHELIN JA SÄHKÖPOSTILATAUKSET 

Puhelin – ja sähköposti uusimisista veloitetaan 16.10 alkaen 9,90€ palvelumaksu. Kaikki uusien korttien ostaminen ja vanhojen korttien lataukset hoidetaan jatkossa suoraan verkkokaupan kautta sivuilta www.avoinna24.fi/liikuntakeskusbuusti

Seniori-ikäisten kortit voi ladata edelleen soittamalla/sähköpostilla. 

ILTAISIN JA VIIKONLOPPUISIN EI PUHELIN/SÄHKÖPOSTIPÄIVYSTYSTÄ. Tavoitat meidät parhaiten arkisin klo 9-17. Iltaisin emme pysty vastaamaan, jumppien ohjausten vuoksi. 

LIIKUNTAEDUILLA MAKSAMINEN 

 • Liikuntaeduilla maksuvälineenä käyvät Smartum, E-passi, Edenred
 • Verkkokaupan kautta liikuntaeduilla ei pysty vielä toistaiseksi maksamaan, joten liikuntaeduilla maksettaessa ota aina yhteyttä joko tekstarilla 040-651 2322 tai sähköpostilla buusti@liikuntakeskusbuusti.fi
 • Myös jäsenyyttä voi maksaa liikuntaeduilla joko ennakkoon tai kuitata jo tulleen laskun.
 • Laita viestiä minkälaisen kortin haluat liikuntaeduilla ostaa?
 • Kerro viestissä nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostisi ja mille paikkakunnalle olet ostoa tekemässä?

HUOM! Sähköposti pakollinen, koska oven PIN-koodi jolla pääset kulkemaan toimitetaan ilmoittamaasi sähköpostiin

 • Kerro käytössäsi oleva liikuntaetu; Smartum mobiili, Epassi jne?
 • Vastaamme viestiisi ja kerromme kuinka voit tehdä maksun ja toimittaa maksusta kuitin kuvakaapauksena
 • Kun maksusta on toimitettu meille kuitti, lähetämme s.postiisi PIN-koodin jolla pääset kulkemaan ja korttisi on toiminnassa

NOPEUTTAAKSESI PALVELUA, VOIT MYÖS;

 • Katsoa sopivan tuotteen valmiiksi verkkokaupasta, tehdä siitä maksun käytössäsi olevalla mobiilisovelluksella puhelimessasi ja laittaa meille kuitin eli kuvakaappauksen maksusta ja viestin; nimi, sähköposti. Saat paluuviestinä meiltä kuittauksen s.postiisi ja PIN-koodin kulkemiseen.