TIEDOTE  9.1.22 ! 

TÄNÄÄN MEILLÄ ON TEILLE HYVIÄ UUTISIA 🤩
UUSI TIEDOTE 📣 AVI ON TEHNYT UUDEN PÄÄTÖKSEN LA 8.1.22 KLO 21.30. RYHMÄLIIKUNTATUNNIT JA UIMAHALLIT, MUUT SISÄLIIKUNTATILAT VAPAUTUVAT SULUSTA 9.1.22 ALKAEN! 

Päätös nähtävillä: https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69929103?fbclid=IwAR0Q5y0iYwl17aPV0drIM9L79W6XVQsfvLbD3dquvmQzDZQtYlhe0up9WIA 
Koska rajoitukset ovat poistuneet koskien ryhmäliikuntaa, aloitamme ryhmäliikuntatunnit näin alkuun tammikuun ajan poikkeuslukkarilla. Ja pyrimme aloittamaan kevätlukkarin viikosta 5 (31.1 alkaen). Seuraamme tilannetta tammikuun ajan ja muutokset ovat mahdollisia. 

📌HUOMISESTA 10.1.22 ALKAEN RYHMÄLIIKUNTATUNNIT ALKAVAT! 📌 Tunnit tulevat Avoinna24-palveluun varattavaksi tämän päivän 9.1.22 aikana. 
Julkaisemme 31.1 alkavan kevään lukujärjestyksen vasta kun tiedämme rajoitusten jatkon tai jos tilanne muuttuu. Jatkossa jumppalukkarit päivittyvät näkösälle suoraan avoinna24-palveluun, josta näet aina ajankohtaisen ja voimassaolevan lukkarin. Ilmoittautumiskäytäntö pysyy samana ainakin kevään ajan. 

Ilmoittautumiset hoidetaan avoinna24-palvelun kautta. 

SEURAT, YHDISTYKSET, SENIORIT & OMA BUUSTI-RYHMÄT:Alkavat pääsääntöisesti aiemmin sovitun mukaisesti viikolla 5 (31.1.22). Jokaisen ryhmän kanssa on sovittu aiemmin aloituspäivä, ja sen mukaan mennään, ilmoitamme jos tulee muutoksia. 
Jospa tästä päästäisiin starttaamaan kevään jumppakausi👍 

Terkuin Minna & Katja

KATSO TÄSTÄ LINKISTÄ VOIMASSA OLEVAT LUKKARIT JA ILMOITTAUDU SUORAAN TUNNEILLE: 

Monipuolinen tuntivalikoima! 

Tutustu Buustin ryhmäliikuntatunteihin! 

  • Core
  • Lavis
  • Spinning
  • Pumppi 

RPV, Niskahartiaselkä, Core, Pumppi, Kuntosalicircuit, Toiminnallinen treeni, Kahvakuula, Kehonhuolto,WoimaBuusti.

Tanssilliset tunnit mm. Lavis, Dance, Tanssimix

 

Spinning-tunnit kevyemmät ja teho. Nelivitonen (yhdistelmä pumppia ja spinniä)Ilmoittautumisohjeet Avoinna24.fi

Tervetuloa jumppiin!