Buustin ryhmäliikunta 

Ryhmäliikuntatunteja tarjolla Haapajärven, Haapaveden ja Oulaisten Buusteissa. Kaikkien paikkakuntien tuntitarjonnat näet sivuilta avoinna24.fi valitsemalla paikaksi Liikuntakeskus Buusti ja Ajanvaraus. Katso alta ohjeet miten näet jokaisen paikkakunnan oman voimassaolevan lukkarin. 

VOIMASSAOLEVAT LUKKARIT 

Avoinna24.fi/liikuntakeskusbuusti - sivulta näet voimassaolevat ryhmäliikuntalukkarit. Lukkarit vaihtuvat aina kausittain. 

1. valitse toimipiste: PAIKKAKUNTA

2. valitse tyyppi: RYHMÄLIIKUNTA

3. valitse palvelu: KAIKKI RYHMÄAJANVARAUKSET

MUISTA TARKISTAA ETTÄ VIIMEISSÄ ON TÄMÄ VALITTUNA - Vain valitsemalla tämän "kaikki ryhmäajanvaraukset" kalenteri näyttää kaikki kyseisen paikkakunnan ryhmäliikuntatunnit 

ILMOITTAUTUMINEN EDELLISEEN ILTAAN KLO 18

Jumpissa on käytössä ennakkoon ilmoittautuminen kaikille tunneille. 

Tunneille tulee ilmoittautua viimeistään edelliseen iltaan klo 18 mennessä. Tunti toteutuu jos tunnille on riittävästi ilmoittautuneita edelliseen iltaan mennessä. Peruutuksista ilmoitetaan viestillä. 

TÄYNNÄ / JONOSSA

Mikäli ajanvaraus ilmoittaa "täynnä" voit ilmoittautua "jonoon" ja saat tekstiviestin heti jos paikka vapautuu tunnille.

Sivuston kautta voit myös hallita omia varauksiasi 12h ennen tuntia, voit käydä perumassa osallistumisesi ilman maksua.  

KERTAKÄYNTI JUMPPAAN  

Voit ostaa kertakäynnin ennen tuntia valmiiksi verkkokaupasta samasta avoinna24.fi-osoitteesta kuin jumppiin ilmoittautuminen. Valitse ajanvarauksen sijaan kohta "verkkokauppa"

KUINKA LEIMAAN PIN-KOODILLA TULLESSANI JUMPPIIN? 

  • Jos osallistut vain yhteen jumppaan, kirjaa itsesi sisälle tullessasi PIN-koodilla salin ulko-oven lukijaan, näin käynti vähentyy kortiltasi automaattisesti.
  • Jos osallistut kahteen peräkkäiseen jumppaan, kuittaa itsesi sisälle tullessasi PIN-koodilla salin ulko-oven lukijaan ja kerro ohjaajalle olevasi kaksi peräkkäistä tuntia, jolloin ohjaaja vähentää toisen tunnin kortiltasi.

KUINKA LEIMAAN KULKULÄTKÄLLÄ TULLESSANI JUMPPIIN? 

  • Jos sinulla on käytössäsi vanha kulkulätkä (Haapajärvi ja Haapavesi) leimaukset voi tehdä edelleen lätkällä asiakaspäätteeseen
  • Jos sinulla on käytössäsi vanha kulkulätkä mutta haluat siirtyä käyttämään PIN-koodia, käy leimaamassa itsesi ovilukijaan sisälle PIN-koodilla (Haapajärvi ja Haapavesi)

JÄSENYYS SALI+JUMPAT 

Mikäli käytössäsi on jäsenyys sali+jumpat olet oikeutettu osallistumaan kaikille viikottaisille tunneille. Kurssimuotoiset tunnit eivät kuulu jäsenyyteen (esim. Pilates), vaan niistä on jäsenille -20% alennus kurssimaksusta. 

MISTÄ NÄEN VOIMASSAOLEVAT KERRAT KORTILTANI?

Jos käytössäsi on sarjakortti 10x/20x jumppiin. Voit tarkistaa voimassaoloajan ja jäljellä olevat käyntikerrat kirjautumalla avoinna24.fi palveluun, oikeasta yläreunasta kohta "omat sivut" ja sieltä "omat tilaukset" 

MINULTA JÄI KERTOJA KÄYTTÄMÄTTÄ? 

Sarjakorteissa voimassaoloaika on 10xkortissa = 4kk ja 20xkortissa = 6kk. Vanhentuneissa korteissa emme valitettavasti jatka/pidennä voimassaoloa ilman lääkärintodistusta. 

Klikkaa tästä tuntikuvaukset 

Buustin monipuolinen tuntitarjonta! 

Tutustu videolta Buustin jumppiin 

Tervetuloa jumppiin!