Buustin ryhmäliikuntatunnit 

1. Valitse toimipiste: Liikuntakeskus Buusti Haapajärvi tai Haapavesi 

2. Valitse tyyppi: Ryhmäliikunta

3. Valitse palvelu: Kaikki ryhmäajanvaraukset 

ILMOITTAUTUMINENAVOINNA24.FI SIVUJEN KAUTTA 

Jumpissa on käytössä ilmoittautuminen kaikille tunneille. Ilmoittaudu rekisteröitymällä Avoinna24-palvelun kautta. 

Tunneille tulee ilmoittautua viimeistään edelliseen iltaan klo 18 mennessä. Avoinna24-palvelun kautta voit myös käydä muuttamassa tekemiäsi varauksia. 

VOIMASSAOLEVAT LUKKARIT AVOINNA24-PALVELUSSA

Avoinna24-palvelusta näet voimassaolevat ryhmäliikuntalukkarit. Lukkarit vaihtuvat aina kausittain. Näet myös suoraan Avoinna24-palvelun kautta viikottaiset tunnit ja tuntien varaustilanteen. 

Mikäli ajanvaraus ilmoittaa "täynnä" voit ilmoittautua "jonoon" ja saat tekstiviestin heti jos paikka vapautuu tunnille. 

KLIKKAA TÄSTÄ  TUNTIKUVAUKSET

Klikkaa linkistä ja pääset tututumaan Buustin tuntikuvauksiin jumpista. Tarjonta vaihtelee kausittain. Mukana on aerobisia tunteja, lihaskuntopainotteisia tunteja, yhdistelmätunteja, tanssillista, kehonhuoltoa ja ohjattu kuntosalicircuitia. Tuntitarjonta sopii niin miehille kuin naisille. Seniori-ikäisille omia ohjattuja ryhmiä!

TUTUSTU BUUSTIN RYHMÄLIIKUNTAAN

Videolta näet katsauksen Buustin ryhmäliikuntatunneista. Monipuolinen tuntitarjonta, jossa tunteja niin aloittelijoille kuin pidempään jumpanneille. Buustissa on matala kynnys aloittaa niin jumpat kuin saliharjoittelukin. Ammattitaitoiset ohjaajat auttavat sinut alkuun. 

Monipuolinen tuntitarjonta! 

Ilmoittautumisohjeet Avoinna24.fi

Tervetuloa jumppiin!