Ryhmäliikunta Buustissa

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN: Jumppiin voi osallistua kertamaksulla (7€), 10xkortilla (59€), 20xkortilla (100€) tai rajattomalla 1kk jumppakortilla (45€). Rajaton jumppakortti sisältää kaikki ryhmäliikuntatunnit, paitsi ei spinning-tunteja. Saatavilla myös yhdistelmäkortti 1kk (60€), joka sisältää 1kk rajattoman ryhmäliikuntakortin+1kk kuntosalikortin. Buusti-jäsenyyteen kuuluu kaikki ryhmäliikuntatunnit, paitsi ei spinning ja kurssimuotoiset tunnit.

HUOM! Vesijumpat/vesitreenitunneille voi osallistua myös kertamaksulla (vesijumppien kertamaksu 5€) tai voimassa olevalla ryhmäliikuntakortilla, 10x/20xkortilla. Vesijumpat eivät sisällä uimahallimaksua. Vesijumppien maksut uimahallin kassalle ja kuittaus läsnäololistaan.

Järjestämme myös kurssimuotoisia tunteja, joille on ennen kurssin alkua ennakkoon sitovat ilmoittautumiset, näille tunneille rajattu on osallistujamäärä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja kurssit alkavat, mikäli ilmoittautumispäivään mennessä on riittävästi osallistujia. Kurssimuotoisilla tunneilla veloitamme 50% kurssimaksusta, mikäli kurssin peruutus tapahtuu ilmoittautumisajan jälkeen.

Kurssimuotoisille tunneille ilmoittautumiset:

  • ajanvarauskalenterin kautta avoinna24-palvelusta
  • sähköpostilla: buusti@liikuntakeskusbuusti.fi
  • puhelin: 040-651 2322
  • facebook: liikuntakeskusbuusti – viesti messengerin kautta