Ryhmäliikunta Buustissa

Jumpat

Spinning

Buustin jumppiin ei tarvitse ilmoittautua, vaan paikan päälle voi tulla ilman ilmoittautumista. Ainoastaan spinning-tunneille on ilmoittautuminen. Toteutuakseen jumpat vaativat riittävän määrän osallistujia. Osallistujaminimi on 4, jotta tunti toteutuu. Muutoksista ilmoitamme netti- ja facebook-sivuilla.

Jumppiin voi osallistua kertamaksulla (7€), 10xkortilla (59€), 20xkortilla (100€) tai rajattomalla 1kk jumppakortilla (45€). Rajaton jumppakortti sisältää kaikki ryhmäliikuntatunnit, paitsi ei spinning-tunteja. Saatavilla myös yhdistelmäkortti 1kk (60€), joka sisältää 1kk rajattoman ryhmäliikuntakortin+1kk kuntosalikortin. Buusti-jäsenyyteen kuuluu kaikki ryhmäliikuntatunnit, paitsi ei spinning ja kurssimuotoiset tunnit.

HUOM! Vesijumpat/vesitreenitunneille voi osallistua myös kertamaksulla (vesijumppien kertamaksu 5€) tai voimassa olevalla ryhmäliikuntakortilla, 10x/20xkortilla. Vesijumpat eivät sisällä uimahallimaksua. Vesijumppien maksut uimahallin kassalle ja kuittaus läsnäololistaan.

Katso voimassaoleva ryhmäliikuntakalenteri kohdasta ryhmäliikunta

Kurssit

Spinning tunneille ilmoittautumiset edelliseen iltaan mennessä, jotta nähdään toteutuuko tunti. Tunti toteutuu jos tunnille on kuusi ilmoittautunutta. Viime hetken peruutuksista joudumme valitettavasti veloittamaan tunnin hinnan. Ilmoittautumiset ajanvarauskalenterin kautta avoinna24-palvelusta tai sähköpostilla: buusti@liikuntakeskusbuusti.fi tai puhelin: 040-651 2322

Spinning tunnit 7€/kertamaksulla, 10x kortti 59€, 20x kortti 100€

Ilmoittautuminen:

ajanvarauskalenterin kautta avoinna24-palvelusta

sähköpostilla: buusti@liikuntakeskusbuusti.fi

puhelin: 040-651 2322

facebook: liikuntakeskusbuusti – viesti messengerin kautta

Järjestämme myös kurssimuotoisia tunteja, joille on ennen kurssin alkua ennakkoon sitovat ilmoittautumiset, näille tunneille rajattu on osallistujamäärä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja kurssit alkavat, mikäli ilmoittautumispäivään mennessä on riittävästi osallistujia. Kurssimuotoisilla tunneilla veloitamme 50% kurssimaksusta, mikäli kurssin peruutus tapahtuu ilmoittautumisajan jälkeen.