Ryhmäliikunta ja spinning

Ryhmäliikuntatunnit koostuvat viikottain pyörivistä tunneista sekä erillisistä tapahtumapäivistä. Jumppalukkari vaihtuu jaksoittain 8-15 viikon välein. Tuntitarjonnassa on sekä aloittelijoille sopivia, että vauhdikkaampaan menoon soveltuvia tunteja. Tutustu tuntikuvauksiin ryhmäliikuntalinkin alta nettisivuiltamme.

Kevään 2019 ryhmäliikuntatunnit + spinning-tunnit järjestetään ensisijaisesti kurssimuotoisina ajalla 4.2-18.4.19 (10 viikkoa). Ennen kurssin alkua sitovat ilmoittautumiset 31.1.19 mennessä. Näille tunneille on myös rajattu osallistujamäärä. Paikat täytetäänilmoittautumisjärjestyksessä ja kurssit alkavat, mikäli ilmoittautumispäiväänmennessä on riittävästi osallistujia. Kurssimuotoisilla tunneilla veloitamme 50% kurssimaksusta, mikäli kurssin peruutus tapahtuu ilmoittautumisajan jälkeen.

Spinning tunnilla käyvät tavalliset sisäliikuntakengät, pyörissämme on yhdistelmäpolkimet, joissa toisella puolella poljinta lukkopolkimet ja toisella puolen koripolkimet. Spinning eli sisäpyöräily kehittää tehokkaasti sydän- ja verenkiertoelimistön kuntoa. Hapenottokyky kasvaa ja kaloreita palaa tehokkaasti. Spinningissä mennään vaihtelevilla sykkeillä, jossa tempo vaihtelee musiikin mukaan ja voit säätää vastuksen itsellesi sopivaksi. Spinning tunti soveltuu erikuntoisille ja eri-ikäisille liikkujille; nivelystävällinen spinning sopii niin naisille kuin miehillekin.