Jumpat

Buustin jumppiin ei tarvitse ilmoittautua, vaan paikan päälle voi tulla ilman ilmoittautumista. Ainoastaan spinning-tunneille on ilmoittautuminen.

Toteutuakseen jumpat vaativat riittävän määrän osallistujia. Osallistujaminimi jumppiin on 5, jotta tunti toteutuu. Muutoksista ilmoitamme netti- ja facebook-sivuilla. Mikäli useammalla peräkkäisellä kerralla osallistujia on alle minimin, pidätämme oikeuden muutoksiin.

Jumppiin voi osallistua kertamaksulla (7€), 10xkortilla (59€), 20xkortilla (100€) tai rajattomalla 1kk jumppakortilla (45€). Rajaton jumppakortti sisältää kaikki ryhmäliikuntatunnit, paitsi ei spinning-tunteja. Saatavilla myös yhdistelmäkortti 1kk (60€), joka sisältää 1kk rajattoman ryhmäliikuntakortin+1kk kuntosalikortin.

Katso voimassaoleva ryhmäliikuntakalenteri kohdasta ryhmäliikunta

Spinning

Spinning tunneille ilmoittautumiset edelliseen iltaan mennessä, jotta nähdään toteutuuko tunti. Tunti toteutuu jos tunnille on kuusi ilmoittautunutta. Viime hetken peruutuksista joudumme valitettavasti veloittamaan tunnin hinnan. Ilmoittautumiset ajanvarauskalenterin kautta avoinna24-palvelusta tai sähköpostilla: buusti@liikuntakeskusbuusti.fi tai puhelin: 040-651 2322

Spinning tunnit 7€/kertamaksulla, 10x kortti 59€, 20x kortti 100€

Kurkista Buustin ryhmäliikuntatunneille
videolta!

KURSSIMUOTOISET TUNNIT

Järjestämme myös kurssimuotoisia tunteja, joille on ennen kurssin alkua ennakkoon sitovat ilmoittautumiset, näille tunneille rajattu on osallistujamäärä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja kurssit alkavat, mikäli ilmoittautumispäivään mennessä on riittävästi osallistujia. Kurssimuotoisilla tunneilla veloitamme 50% kurssimaksusta, mikäli kurssin peruutus tapahtuu ilmoittautumisajan jälkeen.

Ilmoittautumiset: ajanvarauskalenterin kautta avoinna24-palvelusta

sähköpostilla: buusti@liikuntakeskusbuusti.fi

puhelin: 040-651 2322

facebook: liikuntakeskusbuusti – viesti messengerin kautta