TYKYPÄIVÄT & YRITYSLIIKUNTAPALVELUT 

Meiltä ohjatut TYKY-päivät erilaisin sisällöin + yritysliikuntapalvelut! 

Vuoden tärkein päivä edessä ja ideat vähissä? Suunnittelemme ja toteutamme henkilöstön liikunta- ja virkistyspäivät ryhmänne toiveisiin, kokoon ja budjettiin sopiviksi. Unelmienne päivä voidaan toteuttaa Liikuntakeskus Buustin tiloissa tai muualla sovitussa paikassa.

TYKY-päivien ohjelma ja sisällöt räätälöitävissä yritysten toiveiden mukaan. TYKY-päivien sisältö voi olla esimerkiksi ohjattua kuntosalia, ohjattua ryhmäliikuntaa, leikkimieliset olympialaiset, toiminnalista treeniä tai muuta ohjattua liikuntaa ulkona, niskahartiahierontaa 15min. TYKY-päivät sisältävät suunnittelun, välineet, ohjauksen ja tilat; mikäli ohjaus toteutetaan Liikuntakeskus Buustin tiloissa.

TYKY-PÄIVÄ - SURVIVOR

Toiminnallinen tykypäivä ulkoilun merkeissä. Kyseessä on etenevä seikkailu, jossa yhdistyvät
pakohuoneiden tehtävät, selviytyjien haasteet ja urheilun henki
olympialaisista. Tiimeissä kisailtava seikkailu, jossa kohdataan erilaisia
tehtäviä ja haasteita. Mm.lajeina jättipalapelin kasaaminen, tandem-hiihto, suunnistusta,jättisudokun ratkaiseminen, veteen liittyviä tehtäviä, sopivien avainten ja lukkojen etsintä.

Toteutus 1-1,5h mittaisena. Voidaan toteuttaa missä vain. Hinnat alkaen 25€/henkilö (minimi 15 henkilöä)

PÄIVÄ PALAUTUEN 

Ohjelman kesto 2h, joka voidaan rakentaa kevyen liikunnan, rentoutuksen, luennon ympärille ryhmän toiveiden mukaan. Mm. kehonhuoltoa, asahia, venyttelyä, rentoutusta, luennot. 

Tai ohjelma voi sisältää molempia - reippaamman liikuntatuokion ja kevyen palauttavan osuuden. 

Voidaan toteuttaa myös muualla kuin Buustin tiloissa. Myös ulkoliikuntatunnit. 

Hinnat alkaen 20€/henkilö (minimi 10 henkilöä).

KUNNOSTA HUOLEHTIEN

Terveyskuntotestit (UKK-kävelytesti + lihaskuntotestit) + kehonkoostumus-mittaukset ja palaute. Voidaan toteuttaa myös muualla kuin Buustin tiloissa. 

Hinnat alkaen 1-10 henkilöä 60€/henkilö, 11-20 henkilöä 40€/henkilö.

OHJATTU LIIKUNTATUNTI RYHMÄLLE - OMA BUUSTI

Varaa ryhmälläsi oma ohjattu viikkoliikuntatunti, jonka lajin voitte itse valita. Lajeina mm. spinning, toiminnallinen treeni, tanssillinen tunti, kehonhuolto, kahvakuulailu tai vaihtuva teema. Hinnat alkaen 1-10 henkilöä 60€/krt, 11-20 henkilöä 100€/krt. Sisältäen tilat, välineet, ohjauksen. Voidaan toteuttaa myös muualla kuin Buustin tiloissa


Kaikkiin hintoihin lisätään alv.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ TYKYPÄIVISTÄ TAI OHJATUISTA TUNNEISTA