Kuinka hankin lätkän Buustiin? Olen uusi asiakas.

 1. Mene suoraan verkkokauppaan alla olevasta linkistä
 2. Rekisteröidy ja lataa kulkulätkä (10€) + sopiva kortti.
 3. Tee maksu verkosta.
 4. Laita meille tämän jälkeen viesti kun olet tehnyt latauksen, niin toimitamme sinulle kulkulätkän Buustin ulkopostilaatikkoon oikeaan toimipisteeseen. Kerro mille paikkakunnalle lätkä on tulossa ja millä nimellä?
 5. Saat paluuviestinä koodin jolla voit noutaa lätkän ulkopostilaatikostamme. 

Minulla on jo kulkulätkä mutta ei verkkokauppatunnuksia? 

 1. Jotta vanha lätkäsi ja verkkokauppaostoksesi menisivät samalle tilille - tarvitset ensimmäisen ostokerran yhteydessä linkin s.postiisi jotta voit rekisteröidä vanhan lätkäsi.
 2. Ota yhteyttä niin lähetämme linkin johon lätkäsi on aktivoitu sinulle s.postilla ja pääset linkin kautta suoraan rekisteröitymään ja lataamaan lätkälle lisää aikaa.
 3. Laskuvaihtoehto on saatavilla ainoastaan verkkokaupan kautta 1.11.21 alkaen. Jatkossa siis kaikki lataukset liikuntaetuja lukuunottamatta hoidetaan suoraan verkkokaupan kautta. 
 • HUOM!!! MUISTATHAN REKISTERÖIDÄ/TEHDÄ AVOINNA24-TUNNUKSET S.POSTIISI TULLEEN LINKIN KAUTTA, JOTTA VERKKOKAUPPA OSTOS SIIRTYY KULKULÄTKÄLLE JA KORTTI TOIMII. VERKKOKAUPASTA TEHDYT OSTOKSET EIVÄT MUUTOIN SIIRRY SAMALLE TILILLE KUIN TOIMISTOSSA TEHTY KULKULÄTKÄ JA TÄLLÖIN OVI EI AVAUDU.
 • Jos olet kadottanut sähköpostin jossa linkki on - pyydä meitä lähettämään uusi

Apua? Liikuntaedut? Alennukset? 

 • Verkkokaupasta voi ladata myös opiskelija-, eläkeläis- ja työttömien kortit. Nämä merkattu erikseen -20% alennuksella "alennusryhmät"
 • Meillä maksuvälineenä käyvät myös Smartum, Tyky, E-passi, Edenred maksuvälineet asioidessasi toimistossa, verkkokaupan kautta liikuntaseteleillä ei pysty maksamaan.
 • APUA! Buusti 040-651 2322 tai buusti@liikuntakeskusbuusti.fi