Kuinka hankin salikortin Buustiin? Olen uusi asiakas

 1. Mene suoraan verkkokauppaan alla olevasta linkistä
 2. Rekisteröidy ja lataa verkosta suoraan sopiva kortti
 3. Tee maksu verkosta
 4. Saat paluuviestinä PIN-koodin jolla pääset kulkemaan salin ulko-ovesta. Koodi on toiminnassa niin kauan kuin on voimassa oleva korttikin. 1kk saliaikaa = 1kk toiminnassa //  10x/20x kortit = toimivat käyntimäärien ajan, tai kun aika kortilla on voimassa 4kk/6kk. 
 5. HUOMIOITHAN! Jos teet oston verkkokaupasta ja saat käyttöösi PIN-koodin, mikäli teet uuden oston oli se sitten kertakäynti tai sarjakortti alle 2kk edellisestä ostosta, käytössäsi on sama PIN-koodi, eli järjestelmä ei lähetä uutta koodia uudesta ostosta, joka on alle 2kk vanha -> asiakkaiden helpompi muistaa koodi, kun se ei koko ajan vaihdu.

Minulla on jo kulkulätkä mutta ei verkkokauppatunnuksia? 

 1. Jotta vanha lätkäsi ja verkkokauppaostoksesi menisivät samalle tilille - tarvitset ensimmäisen verkkokauppa ostokerran yhteydessä linkin s.postiisi jotta voit rekisteröidä vanhan lätkäsi.
 2. Ota yhteyttä niin lähetämme linkin johon lätkäsi on aktivoitu sinulle s.postilla ja pääset linkin kautta suoraan rekisteröitymään ja lataamaan lisää aikaa.
 3. Laskuvaihtoehto on saatavilla ainoastaan verkkokaupan kautta 1.11.21 alkaen. Jatkossa siis kaikki lataukset liikuntaetuja lukuunottamatta hoidetaan suoraan verkkokaupan kautta. 
 • HUOM!!! MUISTATHAN REKISTERÖIDÄ/TEHDÄ AVOINNA24-TUNNUKSET S.POSTIISI TULLEEN LINKIN KAUTTA, JOTTA VERKKOKAUPPA OSTOS SIIRTYY KULKULÄTKÄLLE JA KORTTI TOIMII. VERKKOKAUPASTA TEHDYT OSTOKSET EIVÄT MUUTOIN SIIRRY SAMALLE TILILLE KUIN TOIMISTOSSA TEHTY KULKULÄTKÄ JA TÄLLÖIN OVI EI AVAUDU.
 • Jos olet kadottanut sähköpostin jossa linkki on - pyydä meitä lähettämään uusi

Apua? Liikuntaedut? Alennukset? 

 • Verkkokaupasta voi ladata myös opiskelija-, eläkeläis- ja työttömien kortit. Nämä merkattu erikseen nimellä "ALENNUSRYHMÄT"
 • Meillä maksuvälineenä käyvät myös Smartum, Tyky, E-passi, Edenred maksuvälineet asioidessasi toimistossa, verkkokaupan kautta liikuntaseteleillä ei pysty maksamaan.
 • APUA! Buusti 040-651 2322 tai buusti@liikuntakeskusbuusti.fi