Yritysliikuntapalvelut

Räätälöimme liikuntapalveluja juuri teidän yrityksen tai työyhteisön tarpeisiin. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous liikuntapäivästä, tapahtumasta, ohjatuista liikuntatunneista, kuntosalikorteista tai ryhmäliikuntatunneista yrityksellenne.

Yritysliikunta ja työntekijöiden liikunnan edistäminen ovat työnantajalta hyvä keino kannustaa työntekijöitä oman jaksamisen parantamiseen - ja sitä kautta työkyvyn ylläpitämiseen. Samalla yhdessä tekeminen vahvistaa henkilöstön yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Pilke silmäkulmassa tapahtuva virkistyspäivä tai pidempikestoinen säännöllinen ohjattu liikuntatunti on oiva tapa parantaa henkilöstön työkykyä ja työhyvinvointia.”Liikuntapalvelujen tarjoaminen on työnantajalle kannattavaa, hyvä kunto vaikuttaa myönteisesti terveyteen ja työkykyyn. Liikunta-aktiivisuuden ja etenkin liikunnan kuormittavuuden on havaittu olevan yhteydessä vähäisempiin sairauspoissaoloihin.

Työpaikan liikuntaohjelma myös vaikuttaa positiivisesti työpaikan ilmapiiriin ja toimii houkuttimena rekrytoinnissa. Työpaikkaliikunnalla voidaan vaikuttaa myös yrityksen julkisuuskuvaan. Työnantajan järjestämä liikuntatoiminta sekä työnantajan tarjoama, työntekijän omaehtoinen liikuntatoiminta ovat verovapaita etuja. ”

Kuukausikortit salille/ryhmäliikuntaan

Yrityksen määrittämällä sopimuksella kuntosalikortit ja ryhmäliikuntakortit. Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri Teidän yrityksellenne sopiva tapa liikkua.

Ota yhteyttä!

Liikuntakeskus Buusti p. 040-651 2322

buusti@liikuntakeskusbuusti.fi

TYKY-päivät ja esimerkkisisällöt

Vuoden tärkein päivä edessä ja ideat vähissä? Suunnittelemme ja toteutamme henkilöstön liikunta- ja virkistyspäivät ryhmänne toiveisiin, kokoon ja budjettiin sopiviksi. Unelmienne päivä voidaan toteuttaa Liikuntakeskus Buustin tiloissa tai muualla sovitussa paikassa.

TYKY-päivien ohjelma ja sisällöt räätälöitävissä yritysten toiveiden mukaan. TYKY-päivien sisältö voi olla esimerkiksi ohjattua kuntosalia, ohjattua ryhmäliikuntaa, leikkimieliset olympialaiset, toiminnalista treeniä tai muuta ohjattua liikuntaa ulkona, niskahartiahierontaa 15min. TYKY-päivät sisältävät suunnittelun, välineet, ohjauksen ja tilat; mikäli ohjaus toteutetaan Liikuntakeskus Buustin tiloissa.

BUUSTI SURVIVOR

Etenevä seikkailu, jossa yhdistyvät
pakohuoneiden tehtävät, selviytyjien haasteet ja urheilun henki
olympialaisista. Tiimeissä kisailtava seikkailu, jossa kohdataan erilaisia
tehtäviä ja haasteita. Mm.lajeina jättipalapelin kasaaminen, tandem-hiihto, suunnistusta,jättisudokun ratkaiseminen, veteen liittyviä tehtäviä, sopivien avainten ja lukkojen etsintäToteutus 1-1,5h mittaisena. Voidaan toteuttaa missä vain. Hinnat alkaen 25€/henkilö (minimi 8 henkilöä)

PÄIVÄ PALAUTUEN

Ohjelman kesto 2h, joka voidaan rakentaa
kevyen liikunnan, rentoutuksen, luennon ympärille ryhmän toiveiden mukaan. Mm. kehonhuoltoa, asahia, venyttelyä, rentoutusta, luennot. Voidaan toteuttaa myös muualla kuin Buustin tiloissa. Hinnat alkaen 20€/henkilö (minimi 8 henkilöä).

KUNNOSTA HUOLEHTIEN

Terveyskuntotestit (UKK-kävelytesti + lihaskuntotestit) + kehonkoostumusmittaukset ja palaute. Voidaan toteuttaa myös muualla kuin Buustin tiloissa. Hinnat alkaen 1-10 henkilöä 40€/henkilö, 11-20 henkilöä 35€/henkilö.

LIIKUNTATUNTI - OMA BUUSTI

Varaa ryhmälläsi oma ohjattu viikkoliikuntatunti, jonka lajin voitte itse valita. Lajeina mm. spinning, toiminnallinen treeni, tanssillinen tunti, kehonhuolto, kahvakuulailu tai vaihtuva teema. Hinnat alkaen 1-10 henkilöä 60€/krt, 11-20 henkilöä 100€/krt. Sisältäen tilat, välineet, ohjauksen. Voidaan toteuttaa myös muualla kuin Buustin tiloissa

Kaikkiin hintoihin lisätään alv