Yritysliikuntapalvelut

Räätälöimme liikuntapalveluja juuri teidän yrityksen tai työyhteisön tarpeisiin. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous liikuntapäivästä, tapahtumasta, ohjatuista liikuntatunneista, kuntosalikorteista tai ryhmäliikuntatunneista yrityksellenne. Yritysliikunta ja työntekijöiden liikunnan edistäminen ovat työnantajalta hyvä keino kannustaa työntekijöitä oman jaksamisen parantamiseen - ja sitä kautta työkyvyn ylläpitämiseen. Samalla yhdessä tekeminen vahvistaa henkilöstön yhteenkuuluvuuden tunnetta. Pilke silmäkulmassa tapahtuva virkistyspäivä tai pidempikestoinen säännöllinen ohjattu liikuntatunti on oiva tapa parantaa henkilöstön työkykyä ja työhyvinvointia.

”Liikuntapalvelujen tarjoaminen on työnantajalle kannattavaa, hyvä kunto vaikuttaa myönteisesti terveyteen ja työkykyyn. Liikunta-aktiivisuuden ja etenkin liikunnan kuormittavuuden on havaittu olevan yhteydessä vähäisempiin sairauspoissaoloihin. Työpaikan liikuntaohjelma myös vaikuttaa positiivisesti työpaikan ilmapiiriin ja toimii houkuttimena rekrytoinnissa. Työpaikkaliikunnalla voidaan vaikuttaa myös yrityksen julkisuuskuvaan. Työnantajan järjestämä liikuntatoiminta sekä työnantajan tarjoama, työntekijän omaehtoinen liikuntatoiminta ovat verovapaita etuja. ”

Esimerkkejä yritysliikuntapalveluista

Firmanpiikkiin

Firmanpiiikkiin on yritysten ja Liikuntakeskuksen välinen yrityssopimus liikuntapalveluista. Firmanpiikkiin voidaan valita halutut palvelut henkilöstön käyttöön ja sopimus tehdään aina kirjallisesti yrityksen kanssa.


Kuukausikortit kuntosalille/ryhmäliikuntaan

Yrityksen määrittämällä sopimuksella kuntosalikortit ja ryhmäliikuntakortit.


Liikuntatunti ohjatusti

Löytyisikö työpaikaltasi porukka, joka olisi kiinnostunut kenties liikkumaan yhdessä – tutulla porukalla? Tarjonnastamme löytyy erilaisia vaihtoehtoja työporukan omalle vakiotunnille. Tunnin sisällöt voidaan toteuttaa yritysten toiveiden mukaan ohjattuna liikuntana, tunnit voidaan toteuttaa Liikuntakeskus Buustin tiloissa tai voimme tulla yrityksen tiloihin ohjaamaan liikuntaa. Liikuntatunnit voidaan järjestää 1krt/vko tai harvemmin, suunnitellaan yrityksen tarpeiden mukaan.

TYKYpäivä

Vuoden tärkein päivä edessä ja ideat vähissä? Suunnittelemme ja toteutamme henkilöstön liikunta- ja virkistyspäivät ryhmänne toiveisiin, kokoon ja budjettiin sopiviksi. Unelmienne päivä voidaan toteuttaa Liikuntakeskus Buustin tiloissa tai muualla sovitussa paikassa.

TYKY-päivien ohjelma ja sisällöt räätälöitävissä yritysten toiveiden mukaan. TYKY-päivien sisältö voi olla esimerkiksi ohjattua kuntosalia, ohjattua ryhmäliikuntaa, leikkimieliset olympialaiset, toiminnalista treeniä tai muuta ohjattua liikuntaa ulkona, niskahartiahierontaa 15min. TYKY-päivät sisältävät suunnittelun, välineet, ohjauksen ja tilat; mikäli ohjaus toteutetaan Liikuntakeskus Buustin tiloissa.


Ota yhteyttä!

Liikuntakeskus Buusti p. 040-651 2322

buusti@liikuntakeskusbuusti.fi