Yleiset

Käykö Buustissa maksuvälineenä liikuntasetelit? Voiko jäsenyyttä maksaa liikuntaseteleillä?
Meillä käy maksuvälineenä kaikki käytössä olevat liikuntasetelit ja -korttimaksut; Tyky, Smartum, Edenred, Eazybreak, Epassi. Ja myös jäsenyyden kuukausimaksun voi maksaa liikuntaseteleillä. Myös hierontapalveluissa on käytössä Smartum Hierontasaldo sekä Epassin hierontavaihtoehto.

Minulla ei ole vielä kulkulätkää, mutta haluaisin hankkia salikortin ja lätkän? Miten toimin?

Ylärivin bannerista kohdasta "Toimistojen aukioloajat" voi tarkistaa toimipisteiden aukioloajat. Meille voi myös soittaa p. 040-651 2322 ja voimme sopia myös muunkin ajan kuin toimistopäivät salikortin ja lätkän hankkimista varten. Kun sinulla on kertaalleen hankittu kulkulätkä, onnistuu kortin uusiminen myös etänä buusti@liikuntakeskusbuusti.fi tai soittamalla p. 040-651 2322

Ensimmäistä kertaa salille - miten pääsen alkuun, uskaltaako salillenne tulla?

Salillamme on rento ja mukava ilmapiiri, ja aloittamisen kynnys on pyritty pitämään mahdollisimman matalana. Buustissa meillä on tavoitteena että jokainen voi kuntoilla oman kuntonsa ja ikänsä mukaisesti, meillä käy hyvin laajasti eri ikäisiä kuntoilijoita aina nuorista vanhempiin. Hyvä tapa päästä saliharjoittelussa alkuun on Buusti_Startti, joka sisältää 1krt ohjauksen ohjaajan kanssa salilla + kuntosaliohjelman tavoitteiden ja taustatietojen perusteella sekä 1kk kuntosalikortin pakettina 95€ hintaan.

Saleiltamme löytyy monipuoliset koko vartalon treenaamiseen tarvittavat uudet painopakkalaitteet, lisäksi erillinen voimailupuoli ja ruohomattoalue toiminnallista treeniä vartentakaavat monipuoliset harjoittelu mahdollisuudet sekä lämmittelylaitteet aerobista treeniä varten.

Kun tulet ensimmäistä kertaa lataamaan kuntosalikorttia, näytämme kuinka salille pääsee, kuinka salilla saa valot/radion päälle, missä on pukuhuoneet jne. eli opastamme aina sinut alkuun.

Onko salinne ohjaajat ammattitaitoisia/koulutustausta?

Molemmilla sekä Minnalla että Katjalla on vahva koulutustausta pitkän työkokemuksen lisäksi liikunta-alalta. Minna on koulutukseltaan Liikunnanohjaaja (AMK), koulutettu Personal Trainer ja Katja on koulutukseltaan Fysioterapeutti (AMK), koulutettu Personal Trainer ja molemmilla on myös Liikunnan ammattitutkinto (LAT) . Kummallakin on myös 10 vuoden kokemus ryhmäliikuntatuntien ohjaamisesta päätoimisesti ja lukuisia liikunta-alan täydennyskoulutuksia käytynä. Joten Buustissa sekä kuntosalipuolen että ryhmäliikuntatuntien ohjauksesta vastaa ammattitaitoinen henkilökunta vankalla koulutuksella ja ammattitaidolla.

ja Miten kulkulätkä toimii?

Meillä käytössä on kulkulätkä, johon kortit ja jäsenyydet ladataan. Kun käyt asioimassa ensimmäisen kerran toimistossa paikan päällä teemme asiakastilin ja aktivoimme kulkulätkäsi. Kysymme myös s.postiosoitettasi mikäli haluat jatkossa uusia kulkulätkää kätevästi verkkokaupan kautta tai etänä soittamalla/s.postilla, jolloin ostoksesi latautuu suoraan lätkällesi eikä sinun tarvitse asioida toimistossa kortin uusimista varten.

Kulkulätkä toimii kulkutunnisteena esimerkiksi kuntosalille tultaessa. Lätkää näytetään oven vieressä olevalle mustalle lukijalle ja ovi avautuu. Kulkuavain on aina henkilökohtainen ja sen on oltava aina mukana tultaessa liikuntakeskukseen. Lätkällä ei saa päästää ulkopuolisia treenaamaan tai sisälle Buustin tiloihin.

Pääset jäsenyystyypistäsi riippuen treenaamaan klo 05-23 välisenä aikana. Kulkulätkäsi on voimassa, jos ovet avautuvat. Haapajärven ja Haapaveden toimipisteessä voit tarkistaa salille mentäessa asiakaspäätteestä (tietokoneen näyttö ulko-oven vieressä eteisessä, korttisi voimassaoloajan tai sarjakorttien krediittien määrän). Mikäli korttisi on vanhentunut tai kerrat on käytetty loppuun ei ulko-ovi avaudu. Mikäli korttisi on voimassa/käyntejä tulisi olla jäljellä eikä ovi toimi, ota yhteyttä p. 040-651 2322 tai 040-8414 838 jotta voimme tarkistaa asian ja saamme tiedon jos korttisi ei toimi.

Tein verkkokaupasta ostoksen, mutta kulkulätkäni ei toimi?

Verkkokauppaostos latautuu kulkulätkällesi 10 min ostotapahtuman jälkeen. Huomioi verkkokauppaostosta tehdessäsi että rekisteröidyt verkkokauppaan meiltä saamasi kutsulinkin kautta (avoinna 24-kutsu), jonka lähetämme s.postiisi kun käyt asioimassa ensimmäistä kertaa toimistolla. Jos Avoinna24-kutsulinkkiä ei ole tullut tai et löydä sitä, pyydä meitä lähettämään uusi linkki. Jos menet suoraan verkkokauppaan ja teet sieltä ostoksen; tekee järjestelmä sinulle kaksi asiakastiliä, jolloin verkkokauppaostos menee toiselle tilille ja kulkulätkä toiselle, jolloin ulko-ovi ei avaudu. Jos näin käy, ota yhteyttä niin yhdistämme asiakastilisi ja korttisi toimii.

Opiskelijat, eläkeläiset, työttömät?

Alennusryhmät saavat -20% alennuksen kaikista salikorteista hinnaston mukaisesti (koskee aikaperusteisia kortteja 1kk, 3kk sekä kappaleperusteisia kortteja 10x ja 20x-kortit)

Sarjakorttien voimassa oloaika?

Sarjakortit, 10x ja 20x kortit ovat henkilökohtaiseen käyttöön ja niiden voimassaoloajat ovat ostopäivästä alkaen 10xkortti 4 kuukautta, 20xkortti 6 kuukautta. Kortti tulee käyttää tuona aikana. Mikäli esimerkiksi sairastut, etkä ehdi käyttää korttiasi voimassaolon aikana, riittää kun otat yhteyttä niin neuvotellaan kortin voimassaoloajan jatkamisesta. Jo vanhentuneita kortteja, joita ei ole käytetty voimassoloaikana, emme valitettavasti uusi/jatka.

Kuntosalin aukioloajat? Kertakäynti salille?

Kuntosali on auki molemmissa toimipisteissä kulkulätkällä klo 5-23 jokaisena viikon päivänä. Kertakäyntejä salille on ostettavissa Haapajärvellä R-Kioskilta (tien toisella puolen) , Haapavedellä R-Kioskilta (Vanhatie 49) ja Kärsämäellä Ravintola Paalupaikalta (rakennuksen toisella puolella). Kertakäyntilätkän voi ostaa valmiiksi ja käyttää myöhemmin salin aukioloaikana, ei tarvitse olla edes sama osto- ja käyttöpäivä jolloin lätkän käyttää. Kulkulätkä palautetaan salin eteisen postilaatikkoon lähtiessä.

Kuntosali

Voinko käydä tutustumassa saliinne?
Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan, parhaiten tämä onnistuu toimistopäivien aikana, muttavoit myös tarvittaessa ottaa yhteyttä muulloin. Myös ryhmät/yritykset ovat tervetulleita tutustumaan.

Saako salille tuoda lapsia mukanaan?

Salillamme ei ole ikärajoitusta, pyydämme kuitenkin huomioimaan että salilla lapset ovat vanhempien vastuulla. Lasten mukana olo ei saa aiheuttaa häiriötä muille treenaajille ja turvallisuus syistä etenkin ruohomattoalueella kiinnitettävä erityistä huomiota turvallisuuteen.

Salin ilmanvaihto?

Sekä kuntosalin puolella että ryhmäliikuntatilassa on panostettu riittävään ilmanvaihtoon, joka on erittäin tärkeää treenaamiselle. Tämän lisäksi kesäaikaan käytössä on myös ilmalämpöpumput, jotka pitävät huolen siitä, että molemmissa tiloissa tila pysyy viileänä ja treenit kulkee. Meille Buustissa on tärkeää sekä riittävä ilmanvaihto että siisteys , nämä ovat arvoja joihin kiinnitämme toiminnassamme huomiota , ja pyrimme takaamaan asiakkaillemme freesit olosuhteet treenaamiselle turhia kuitenkaan nipottamatta.

Minulla on pt/fysioterapeutti, jonka kanssa haluaisin käydä treenaamassa? Saako ulkopuolinen ohjaaja tulla salillenne?

Ilman muuta, toiset ohjaajat ovat tervetulleita treenaamaan asiakkaiden kanssa. Riittää kun asiakkaalla on voimassa oleva kortti, ohjaajasta ei mene erillistä maksua. Meille ei myöskään tarvitse erikseen ilmoittaa ohjaajasta.

Jäsenyys

Mitä eroa on jäsenyydellä ja normaalilla hinnastolla?

Buustin jäsenyydet otettiin käyttöön huhtikuussa ensimmäisen toimintavuoden jälkeen. Jäsenyys on helppo ja huoleton vaihtoehto, jossa sinun ei tarvitse huolehtia kortin uusimisesta, muistaa päivämääriä koska kortti menee vanhaksi ja laskutuskin tapahtuu automaattisesti kerran kuukaudessa sähköpostilaskuna. Jäsenyyksiä on valittavana kaksi erilaista, pelkkä kuntosali ja yhdistelmä kuntosali+ryhmäliikunta. Jäsenille tarjoamme huikeita jäsenetuja ja tarjouksia. Voit valita kuntoilun myös ilman jäsenyyttä yhden tai kolme kuukautta kerrallaan normaalihinnaston mukaisesti. Vaihtoehtoina ovat myös 10x ja 20xkortit.

Miten liityn jäseneksi?

Buustin jäseneksi voit liittyä helposti ottamalla yhteyttä s.postilla (buusti@liikuntakeskusbuusti.fi) jos sinulla on jo kertaalleen hankittu kulkulätkä, voidaan jäsenyys laittaa voimaan myös etänä ilman toimistossa käyntiä. Riittää kun ilmoitat toimipisteen (Haapajärvi/Kärsämäki) ja jäsenyyden alkamispäivän, josta haluat jäsenyyden alkavan.

Jos sinulla ei ole vielä kulkulätkää, voit asioida toimipisteissä toimiston aukioloaikoina tai sopia muun ajan, jolloin olemme paikalla. Jatkossa jäsenyyden kuukausimaksut hoituvat kätevästi automaattisesti kuukausittaisella laskutuksella, eli jäsenyys laskutetaan kerran kuukaudessa eikä sinun tarvitse huolehtia kortin uusimisesta tai sen voimassaolosta.
Kortin tauottaminen?
Jäsenyys on mahdollista tauottaa enintään 1 kuukauden ajaksi ja kerran sopimuskauden aikana maksutta. Esimerkiksi lomakuukausi, sairastuminen jne.

Mitä etuja Buustin jäsenyydestä?

Meillä jäsenyyden aloittamiseen ei ole erillistä aloitusmaksua. Sinun ei tarvitse huolehtia kortin voimassaolosta, laskutus tapahtuu kerran kuukaudessa ja korttisi on koko jäsenyytesi ajan automaattisesti voimassa. Jäsenenä olet oikeutettu saamaan tarjouksia ja etuja Buustin tapahtumista ja kursseista. Välillä tarjoamme jäsenillemme myös täysin ilmaisia osallistumisia esimerkiksi vierailevien ohjaajien tunneille. Buustin jäsenyys on erittäin edullinen jos käyt esimerkiksi jumpissa enemmän kuin kerran viikossa tai käyt salilla enemmän kuin kerran viikossa. Normaalihinta yksittäiselle kuukaudelle pelkkä ryhmäliikuntakortti on 45€/kk ja yhdistelmä kuntosali+jumpat 60€/kk.

Jäsenenä saat -20% alennuksen Buustin hierontapalveluiden hinnoista. Jäsenenä saat – 20% alennuksen Buustin pt-palveluista. Jäsenenä saat kerran vuodessa maksuttoman kuntosaliohjelman päivityksen. Jäsenenä viikon treeneillesi tulee hintaa vain 8,5€-11€/vko – treenaa niin paljon kuin haluat! Jäsenyyden hinta on sama molemmissa toimipisteissä - voit treenata kahdella eri salilla + molempien paikkakuntien jumpissa ja salilla. Riittää kun kerrot jäsenyyttä hankkiessasi jos haluat kulkuoikeudet molempiin toimipisteisiin.

Buusti-jäsenyys kuntosalille Haapajärvellä: 35€/kk Rajaton kuntosalin käyttö jokaisena päivänä klo 5-23. Etusi 180€/vuosi
Buusti jäsenyys kuntosali + ryhmäliikunta Haapajärvellä vain 40€/kk Rajaton kuntosalin käyttö + rajattomat jumpat. Etusi jopa 240€/vuosi
Buusti-jäsenyys kuntosalille Haapavedellä ja Kärsämäellä: 40€/kk
Rajaton kuntosalin käyttö jokaisena päivänä klo 5-23.

Ryhmäliikunta

Olen tulossa ensimmäistä kertaa jumppaan Buustiin, miten minun tulee toimia? Tarvitseeko ilmoittautua?

Buustin jumpat pyörivät ilman ilmoittautumista Haapajärvellä sekä kesän ajan myös Kärsämäen toimipisteessä, joten voit tulla suoraan paikan päälle ja mukaan tunnille. Jumppaan voi osallistua 7€ kertamaksulla ja erilaisilla korttivaihtoehdoilla (kts. lisätiedot hinnastot). Ainoastaan Spinning ja Nelivitonen tarvitsevat paikan varauksen etukäteen, joten näillä tunneilla ilmoittautumiset edelliseen iltaan mennessä facebookin, ajanvarauskalenterin tai p. 040-651 2322 kautta.

Spinning - ensimmäistä kertaa?

Spinning-tunnille voi varata paikan etukäteen joko soittamalla/laittamalla viestiä p. 040-651 2322, facebookin kautta tai suoraan avoinna24.fi-palvelusta ajanvarauskalenterista. Ilmoittautumiset päättyvät edelliseen iltaan klo 20, jolloin nähdään, onko tunnille riittävästi tulijoita. Tunni toteutuvat, mikäli edelliseen iltaan mennessä on riittävästi ilmoittautuneita.

Tunneille voi osallistua 8€/kertamaksulla tai spinning-passilla 10x/60€, jota voi käyttää mihin vaan viikon spinning-tunnille.


Spinning tunnilla käyvät tavalliset sisäliikuntakengät, pyörissämme on yhdistelmäpolkimet, joissa toisella puolella poljinta lukkopolkimet ja toisella

puolen koripolkimet. Spinning eli sisäpyöräily kehittää tehokkaasti sydän-ja verenkiertoelimistön kuntoa. Hapenottokyky kasvaa ja kaloreita palaa

tehokkaasti. Spinningissä mennään vaihtelevilla sykkeillä, jossa tempo vaihtelee musiikin mukaan ja voit säätää vastuksen itsellesi sopivaksi.

Askarruttaako jokin muu mieltäsi? Voit ottaa meihin yhteyttä palautelomakkeen kautta tai buusti@liikuntakeskusbuusti.fi