Tuntikuvaukset

DANCE Sisältää tanssillisemman osuuden alkulämmittelyksi ja tiukan lihaskunto-osuuden kehonpainotreeninä päälle. Lyhyet loppuverryttelyt. Lattarimusaa, rock/jive yms. hiukan vauhdikkaampaa. Teholtaan keskiraskas.

TOIMINNALLINEN TREENI Toiminnallista lihaskuntoharjoittelua, jossa yksi liike harjoittaa useaa lihasta yhtä aikaa. Tunnilla haastetaan keho aivan uudelle tasolle. Toiminnalliset liikkeet aktivoivat pinnallisten lihasten lisäksi myös tärkeitä asentoa, ryhtiä ja tasapainoa ylläpitäviä syviä lihaksia. Tunnilla käytetään lekoja, kuntopalloja, köysiä, askeltikkaita, kahvakuulia yms. välineitä. Tunti toteutetaan circuitina, joten jokainen pystyy säätelemään tunnin tehon. Soveltuu hyvin myös miehille!

POWER Kuminauhoilla tehtävä koko vartalon treeni. Välineinä käytössä minikuminauhat, uudet kahvalliset kuminauhat ja gymstickit vaihdellen. Tunti on hyvin säädeltävissä erilaisten vastusten ansiosta jokaiselle sopivaksi.

CARDIO Hiit-tyyppinen 45min tehotreeni sisältäen alkuverryttely osuuden, jossa käydään läpi tunnin sisältämät liikkeet, cardio = työosuus, ja loppuun hyvät palauttavat verryttelyt.

Ota jumppaan mukaan oma jumppamatto + kengät.  Spinning-tunnilla parhaiten toimivat kovapohjaiset kengät. 

SPINNING Spinningissä mennään vaihtelevilla sykkeillä, jossa tempo vaihtelee musiikin mukaan ja voit säätää vastuksen itsellesi sopivaksi. Tunnin teho - säädeltävissä: Ohjaaja tarjoaa raamit tunnille, ja polkija voi vastusta säätämällä tehdä todella tiukan treenin tai tarvittaessa polkea varovaisemmin. Soveltuu sekä naisille että miehille.

KUNTOSALICIRCUIT On kuntosalilla tapahtuva ohjattu kiertoharjoittelutunti, joka kehittää aerobista kuntoa ja lihaskestävyyttä. Harjoittelu tapahtuu pääasiassa kuntosalilaitteilla, joiden turvalliseen käyttöön ohjaaja opastaa harjoittelun aikana. Tunti sisältää alkuverryttelyn, kiertoharjoitteluosuuden ja loppuvenyttelyt. Tunnilla harjoittelun tehon voi jokainen itse säätää painoilla sopivaksi.

NELIVITONEN Tunti jossa yhdistyy sekä voimaharjoittelu että aerobinen treeni. Tunti alkaa 15min pyöräilyosuudella + jatkuu 15min lihaskunto-osuudella ja loppuun 15min toinen pyöräilyosuus. Tällä tunnilla aika kuluu nopeasti, tunti on ohi ennen kuin huomaatkaan. Teho jokaiselle säädeltävissä.

RPV Reisi-pakara-vatsajumppa sisältää reippaan ja helpon alkulämmittelyn, jonka jälkeen keskitytään tehokkaisiin lihaskuntoliikkeisiin, jotka muokkaavat reisi-pakara- ja vatsalihaksia.

CROSS Kuntosalin puolella tehtävä 45min tehokas crossfit-tyyppinen tunti. Tunnilla vaihtelee aika- ja toistosarjat. Voimailuliikkeitä; kyykyt, nostot, vedot, työnnöt, punnerrukset yhdistettynä tehokkaisiin aerobisiin liikkeisiin. Sykettä ja voimaa! Tuskaa ja tehoa! Jokainen kilpailee itseään vastaan. Eroaa perinteisestä jumppatunnista.

CORE Keskivartalon treeni. Kevyt ja helppo verryttely, jonka jälkeen tunnilla keskitytään keskivartalon lihasten vahvistamiseen.

BUUSTI 20+20+20 min. Yhdistelmä tunti, jossa treenataan tunnin aikana sekä kestävyyttä, lihaskuntoa kuin kehonhuoltoakin. Jokainen osio kestoltaan 20min. Muistuttaa vanhaa kunnon aerobic-tuntia.

KUNTONYRKKEILY Sisältää lämmittelyt, tekniikkaosuuden ja lihaskunto-osuuden. Tekniikoita ja liikkumista, parin kanssa harjoituksia pistehanskoilla. Soveltuu sekä aloittelijoille että jo harrastaneille.

BALANCE Kehonhuoltoa ja venyttelyä. Liikkuvuusharjoituksia ja rentoutumista.

PUMPPI Musiikin tahtiin tehtävä haastava lihaskuntotreeni. Tunnin aikana treenataan kaikki kehon suurimmat lihakset levytangon ja levypainojen avulla. Jokainen valitsee käyttämänsä painot itse oman kunnon ja tavoitteiden perusteella. Samaa ohjelmaa toistetaan useamman viikon ajan, ja painoja pyritään lisäämään viikkojen myötä. Tunti ei sisällä lainkaan askelkuvioita eikä hyppyjä.